Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Ηράκλειο: Το έπαιζε ''ψόφιος κοριός'' για να μπορέσει να αποδράσει!

Πρωταγωνιστής της υπόθεσης ένας 25χρονος Αλβανός κρατούμενος, που προσπάθησε να αποδράσει από το Βενιζέλειο...

Νοσηλευόταν φρουρούμενος στον ίδιο θάλαμο με οκτώ πολίτες, ελλείψει θαλάμου φύλαξης κρατουμένων. Ο λόγος για έναν Αλβανό, καταδικασμένο σε 25χρόνια κάθειρξης για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Φαίνεται όμως πως ακόμη και η νοσηλεία αυτή ήταν μέρος του σχεδίου του Αλβανού, καθώς από χθες προσποιούνταν αδιαθεσία - έφθασε ακόμη και να προσποιηθεί δύο λιποθυμίες. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και σήμερα το πρωί, εκμεταλλευόμενος την αλλαγή βάρδιας, αποπειράθηκε να αποδράσει, ευτυχώς χωρίς επιτυχία.

Η αντίδραση των φρουρών ήταν άμεση. Τον ακινητοποίησαν, πέφτοντας πάνω του και ρίχνοντάς τον κάτω, μπροστά στα έντρομα βλέμματα των υπόλοιπων ασθενών και των συνοδών τους.

Το θέμα - σύμφωνα με το cretalive.gr - έχει αναστατώσει όλο το νοσοκομείο, ενώ τόσο οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο, όσο και οι πολίτες, υπογραμμίζουν την αναγκαιότητα της δημιουργίας θαλάμου φύλαξης κρατουμένων, προκειμένου να μην τίθεται σε κίνδυνο η ζωή αθώων ανθρώπων, που μπορεί να βρεθούν στο διπλανό κρεβάτι με κάποιον κακοποιό.
newsit.gr

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas