Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Τα χαρακτηριστικά όσων έχουν σήμερα γενέθλια


Τα χαρακτηριστικά όσων έχουν σήμερα γενέθλιαΤι σημαίνει να έχεις γεννηθεί στις 21 Μαΐου...
Οι γεννημένοι στις 21 Μαΐου δεν έχουν μόνο άπιαστα οράματα αλλά και την τάση να μένουν σε αυτά. Όταν θα εμπλακούν στην προσπάθεια, παραμένουν εκεί για όλη την διάρκεια, άσχετα από το πόσο μεγάλες δυσκολίες υπάρχουν.
Για του λόγου το αληθές, λατρεύουν τις προκλήσεις οπότε τα εμπόδια που συναντούν απλά είναι μια ώθηση για αυτούς. Με αυτή την έννοια είναι απίθανο να τα παρατήσουν μπροστά στις προκλήσεις σε αντίθεση με τους ανθρώπους των ΄ιδεών΄ που είτε τα παρατάνε, είτε χάνουν στην πορεία το ενδιαφέρον τους. Τους αρέσει να επιβάλουν τις ιδέες τους και να τις κάνουν πραγματικότητα. Έχουν καλή αίσθηση των απτών, αισθησιακών και υλικών στοιχείων της ζωής.

Πολύ συχνά οι ιδέες και οι τα οράματα τους έχουν να κάνουν με κάποιου είδους μεταμόρφωσης φυσικής ύλης. Δεν είναι άνθρωποι που ονειροπολούν αλλά αγωνίζονται μαζί με ή ενάντια στην κοινωνία, για ότι πιστεύουν είναι σωστό. Πολύ συχνά, η σταυροφορία τους προέρχεται από τους ίδιους αλλά μπορούν να δοθούν χωρίς εγωισμό στους σκοπούς των άλλων. Όμως μπορεί να εκφράσουν δυσκολία στο να δεχθούνε δώρα ή βοήθεια από τους άλλους, είναι άνθρωποι που δεν χρειάζονται άλλους να τους κρατάνε τα ηνία και τους αρέσει να κάνουν κάτι από την αρχή μέχρι το τέλος του. Έτσι, η ζωή τους πολύ ή λίγο περιστρέφεται γύρω από τους ίδιους.

Η πεποίθηση τους είναι τόσο δυνατή σε ένα πετυχημένο αποτέλεσμα, που η απαραίτητη προσοχή και μέσα υποστήριξης κατακτώνται όταν χρειάζεται. Παρόλα αυτά μπορεί να προσπαθούν για χρόνια ώσπου να πετύχουν, μπορεί να τους περιγελάσουν ή να τους περιφρονήσουν αλλά αυτό δεν τους αποτρέπει από τους στόχους τους. Ως κυρίαρχες προσωπικότητες, ποτέ δεν είναι πιο ευχαριστημένοι από όταν έχουν τους άλλους υπό την καθοδήγηση τους. Οι λιγότερο δυνατοί μπορεί να υποφέρουν στην σιωπή για μια ζωή, έχοντας υπέροχες ιδέες και ταλέντα, χωρίς όμως να έχουν βρει την φωνή να τα εκφράσουν. Αυτή η κατηγορία ανθρώπων που είναι γεννημένοι στις 21 Μαΐου, μπορεί αναπόφευκτα να χτίζουν μεγάλη δυστυχία μέσα τους και λύπηση για τον εαυτό τους. Αυτό που χρειάζονται είναι το κουράγιο να δράσουν και όπως και η πιο δυναμική κατηγορία, το πιο πιθανό είναι να πετύχουν στο αντικείμενο τους.

Πρέπει να σημειωθεί ότι μέρος του προβλήματος τους είναι η άγνοια που έχουν ως προς το ποια είναι τα πραγματικά ταλέντα τους. Αυτό που πρέπει να προσέχουν όμως είναι η αλαζονεία και ο εγωισμός και το να μην πέσουν στην παγίδα να γίνουν ήρωες. Χρειάζεται κατά καιρούς να εξετάζουν τα προσωπικά τους κίνητρα και να είναι σίγουροι ότι δεν λειτουργούν απο εγωισμό. Επίσης πρέπει να μάθουν ότι το να παίρνουν και να δίνουν βρίσκονται στην ίδια όψη του νομίσματος και το να δέχονται την βοήθεια των άλλων είναι μέρος του να είσαι άνθρωπος.

Γεννημένοι στις 21 Μαΐου: Albrecht Dürer, Mary Robinson, Fats Waller

24ωρο

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas