Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Μάτια και στόμα ερμητικά κλειστά από το νεαρό φοιτητή δράστη της ένοπλης συμπλοκής με αστυνομικούς στην Πεύκη

- Συντετριμμένοι οι γονείς του συνέχεια στο πλευρό του
- Μόνο μ' εκείνους αντάλλαξε λιγοστές κουβέντες
- Ψάχνουν και μια κοπέλα που επικοινωνούσε και με τους 2 δράστες της συμπλοκής

Η μοναδική στιγμή που 21χρονος Θεόφιλος άφησε κάποια αισθήματα του να διαφανούν και άνοιξε για λίγο και με μεγάλη προσοχή τα διαρκώς ακόμη και σήμερα ερμητικά κλειστά μάτια του, ήταν για να δεί τη φωτογραφία του στη τηλεόραση που έχει στο δωμάτιο στο οποίο νοσηλεύεται υπό την άγρυπνη επιτήρηση των αστυνομικών της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από ανθρώπους του νοσοκομείου, αυτό που συναισθάνθηκαν οι παρόντες ήταν ότι τον διαπέρασε κάτι σαν σοκ, το οποίο ωστόσο με αξιοθαύμαστη αυτοκυριαρχία κατάφερε είτε να το ξεπεράσει, είτε να το κρύψει.

Όπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές, δεν επέτρεψε στον εαυτό του καμία αντίδραση, ούτε τη στιγμή που μπήκαν στο δωμάτιο η μητέρα και ο πατέρας του.

Δεν άλλαξε πλευρό, καθώς είναι στραμμένος διαρκώς προς το παράθυρο, ενώ απάντησε με λιγοστά λόγια στα "γιατί παιδί μου" της μητέρας του που έκλαιγε διαρκώς. Ο πατέρας του, σύμφωνα πάντοτε με όσα περιγράφονται, συγκλονισμένος και αμίλητος από την εικόνα του παιδιού του, κάθισε σε μια καρέκλα συγκρατώντας με τα χέρια το κεφάλι του.

Ο Θεόφιλος αρνείται από την πρώτη στιγμή ν' ανταλλάξει την παραμικρή κουβέντα με τους αστυνομικούς.

Οσο για τον δεύτερο δράστη της συμπλοκής με τους αστυνομικούς αυτό που γνωρίζουν είναι οτι έχει χαθεί από το σπίτι του τους τελευταίους μήνες και δεν είχε καμμια επαφή με την οικογένειά του.

Οι αστυνομικοί αναζητούν και μια κοπέλα η οποία φέρεται να είχε τηλεφωνικές επικοινωνίες με τους 2 νεαρούς.
newsit.gr

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas