Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Πόσους βατράχους θα φιλήσετε μέχρι να βρείτε τον πρίγκιπά σας;

Πόσους βατράχους θα φιλήσετε μέχρι να βρείτε τον πρίγκιπά σας;
Και όμως υπάρχει τρόπος να τους μετρήσετε.
Βγήκατε ραντεβού, φλερτάρατε στο μπαρ, κινδυνεύσατε να απολυθείτε όταν ορμήξατε να φιλήσετε το αφεντικό σας και ακόμα είστε μόνη σαν το λεμόνι.
Εάν βαρεθήκατε να περιμένετε πότε το σύμπαν θα αποφασίσει να σας ζευγαρώσει και εσάς τη δόλια, απευθυνθείτε στην επιστήμη καθώς όπως έδειξαν μελέτες, η απάντηση που ζητάτε κρύβεται πίσω από μερικούς αριθμούς.

Σύμφωνα με έρευνα της διαδικτυακής ιστοσελίδας «meeteez.com» σε δείγμα δύο χιλιάδων γυναικών, τα πάντα γύρω από τον έρωτα βασίζονται στα μαθηματικά. Ξεχάστε τα κόκκινα δαντελωτά εσώρουχα και τα προκλητικά ντεκολτέ, ακόμα και εκείνο το πανάκριβο Jo Malone άρωμά σας δεν πιάνει μία μπροστά στη στατιστική.

Έτσι, σύμφωνα πάντα με τις απαντήσεις των 2.000 ερωτηθέντων γυναικών, θα χρειαστεί να φιλήσετε αρκετούς βατράχους. Πιο συγκεκριμένα, μάλλον δεν θα βρείτε το αγόρι το σωστό και το τίμιο πριν τα είκοσι δύο (22) διαφορετικά φιλιά που θα δώσετε στα τυχερά υποψήφια ραντεβού σας. Επίσης, μέχρι να ερωτευθείτε τον ένα και μοναδικό, τουλάχιστον πέντε (5) αγόρια θα σας τη φέρουν, θα σας παρατήσουν, θα τα φτιάξουν με την κολλητή σας και θα σας κάνουν να κλαίτε έξω από την πόρτα τους.

Εάν κάνετε και έξι (6) one night stands, τότε να ξέρετε πως είστε πολύ κοντά στο να βρείτε το ταίρι σας.
Αν πάλι βαριέστε με όλα αυτά τα περίπλοκα και βλέπετε πως δε σας βγαίνουν οι υπολογισμοί οι λύσεις είναι δύο. Προμηθευτείτε ένα ευρύχωρο ράφι από το IKEA για σας και τις γάτες σας, ή φορέστε το καλύτερο χαμόγελό σας και συνεχίστε να είστε αυτό που ξέρετε καλύτερα, δηλαδή ο εαυτός σας!

http://www.queen.gr/

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas