Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Φτάνει τους 20 πρώτους ο «Κάρα»

Φτάνει τους 20 πρώτους ο «Κάρα» Με τις περισσότερες συμμετοχές στο ελληνικό πρωτάθλημα! Για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει ο «τυπάρας» να αγωνιστεί να επόμενα δύο παιχνίδι των «πράσινων» στα πλέι-οφ. Στην περίπτωση αυτή ο Γιώργος Καραγκούνης θα φτάσει στις 226 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία, κάτι που φυσικά θα αποτελέσει άλλη μια μεγάλη διάκριση για τον άσο του Παναθηναϊκού.

Με τις 226 συμμετοχές στο πρωτάθλημα ο Καραγκούνης θα φτάσει έναν άλλο ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με το «τριφύλλι», τον Χουάν Ραμόν Ρότσα.

«Ετοιμοπόλεμος» ο Χριστοδουλόπουλος
Ένα πρόβλημα λιγότερο έχει να αντιμετωπίσει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα για την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος προπονήθηκε κανονικά σήμερα και τέθηκε στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού, αν και το πιθανότερο είναι να συμπεριληφθεί στην αποστολή, αλλά να μην ξεκινήσει βασικός.

Αντίθετα με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, ο Νίκος Σπυρόπουλος προπονήθηκε και πάλι ατομικά και πολύ δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος. Ατομικό έκανε και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, ο οποίος δεν υπολογίζεται. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα που περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ακολούθως χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ και έπαιξαν εναλλάξ ποδοβόλεϊ. Στο σημείο αυτό ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σε ολόκληρο τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ οι υπόλοιποι συνέχισαν με ταχύτητες και ασκήσεις πάνω στις στατικές φάσεις.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα προβληματίζεται για το ποιον παίκτη θα χρησιμοποιήσει στη θέση του Κώστα Κατσουράνη, ο οποίος είναι τιμωρημένος για τα δύο εναπομείναντα ματς. Πιθανότερος αντικαταστάτης του είναι ο Γιώργος Καραγκούνης, σε ένα σχήμα με τον Λουίς Γκαρσία μπροστά από τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, με την εναλλακτική να ακούει στο όνομα του Σιμάο. Κορυφή θα παίξει ο Σισέ, με τους Λέτο και Νίνη στα πλάγια, ενώ αμυντική τετράδα θα είναι οι Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Καντέ και Σαριέγκι, με τον Τζόρβα να κάθεται κάτω από τα δοκάρια.

Ανακοίνωση για τα μέτρα του ντέρμπι
Την καθιερωμένη πλέον ανακοίνωση για τα μέτρα τήρησης της τάξης που διατηρηθούν στον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Στο κείμενο τονίζεται ότι δεν θα πάρουν εισιτήρια οι Θεσσαλονικείς, ενώ θα υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι στις θύρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει, όπως υποχρεούται από την απόφαση για τα μέτρα τήρησης της τάξης κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, για τα ακόλουθα:
• Η φιλοξενούμενη ομάδα δεν ζήτησε και δεν θα παραλάβει εισιτήρια του αγώνα για τους φιλάθλους της

• Δεν θα οριστεί συγκεκριμένη ζώνη ή τμήμα των κερκίδων του Σταδίου ΟΑΚΑ, στην οποία θα διατίθενται εισιτήρια αποκλειστικά για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου.

• Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 18:00 την ημέρα του αγώνα.

• Οι φίλαθλοι καλούνται να προσέλθουν στο γήπεδο μεμονωμένα, χρησιμοποιώντας κατά κύριο λόγο τα ΜΜΜ και η προσέγγισή τους στο στάδιο να γίνει από τη Λεωφ. Κύμης, ΗΣΑΠ ΕΙΡΗΝΗ, Ανατ. & Νότια Είσοδο. Η Α΄ Είσοδος θα παραμείνει κλειστή για την πρόσβαση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού.

• Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους, σε ζώνες περιμετρικά του ΟΑΚΑ, ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς και η πρόσβαση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.

• Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φίλαθλο φέροντα πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο, καθώς επίσης και σε όσους βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών”.
180moires

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas