Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Τι μας έμαθαν οι έρευνες για το sex

Πόσο σοφή είναι η ρήση «όσο ζεις, μαθαίνεις». Στην προκειμένη περίπτωση, θα μάθεις πράγματα που ούτε που θα σου περνούσαν από το μυαλό. Διάβασε τις τελευταίες διεθνείς στατιστικές, όπως προέκυψαν από έγκυρα επιστημονικά γκάλοπ:

.- Το 11% των αντρών χρησιμοποιεί το sex για να απαλλαγεί από το στρες.
Περισσότερες από μία στις τρεις γυναίκες κάνουν sex το λιγότερο τρεις φορές την εβδομάδα. Περίπου το 28% των αντρών είναι το ίδιο τυχεροί.

Η διασκέδαση που σχετίζεται με το sex (πορνοπεριοδικά, videos, στριπτιτζάδικα, υπηρεσίες συνοδών, τηλεφωνικό sex κ.λπ.) έχει βυθιστεί κι αυτή μαζί με την οικονομία: το 42% των αντρών έχει κόψει όλες τις παραπάνω συνήθειες από το budget του.

Ξέχνα το μπάνιο μετά το sex –το 36% των ανθρώπων κάτω των 35 ετών πάνε κατευθείαν στο Facebook και το Twitter, σύμφωνα με έρευνα του Retrevo.com.

Δε βγαίνεις έξω συχνά; Το 32% των αντρών υποστηρίζει ότι αυνανίζεται πιο συχνά μετά την οικονομική κρίση.

Οι γυναίκες κάνουν sex 17% πιο συχνά από το μέσο άντρα.

Σύμφωνα με έρευνα της Intel, οι γυναίκες προτιμούν να μην κάνουν sex για δύο εβδομάδες, παρά να μη σερφάρουν στο διαδίκτυο για το ίδιο χρονικό διάστημα.

Αναζητάς τον απόλυτο οργασμό; Κάνε αποχή από οποιαδήποτε σεξουαλική δραστηριότητα για τρεις εβδομάδες. Αυτό είναι το χρονικό διάστημα που χρειάζονται τα επίπεδα της τεστοστερόνης για να φτάσουν στο ύψιστο επίπεδο και να αυξηθεί η λίμπιντό σου, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο World Journal of Urology.
Υπάρχουν περίπου 500-100 θάνατοι ετησίως από αυτοερωτική ασφυξία (βλ. David Carradine). Αυτοί ισούνται με τον αριθμό των φόνων που γίνονται στη Νέα Υόρκη κάθε χρόνο.

Η Ισπανία, η Βραζιλία και η Ιταλία παράγουν τους καλύτερους εραστές, σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα του OnePoll.com. Το χειρότερο; Οι γυναίκες χαρακτήρισαν τους Γερμανούς «δύσοσμους», τους Άγγλους «τεμπέληδες» και τους Σουηδούς «βιαστικούς». Οι Αμερικανοί κατετάγησαν κάπου στη μέση. Οι Έλληνες βρίσκονταν κάπου στην αρχή, αλλά άμα δεν έχεις την πρωτιά τι να το κάνεις;

newscity1.net

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas