Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Πάτρα: Πήραν στο κυνήγι τον επιδειξία!

Έναν Αφγανό επιδειξία που έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος για γυναίκες -ακόμα και για μικρά παιδιά- στο θεατράκι της Μαρίνας, στην Πάτρα, πήραν στο κυνήγι άνδρες που έγιναν μάρτυρες των ανώμαλων ορέξεων του...

Όπως αναφέρουν μητέρες που πηγαίνουν τα παιδιά τους εκεί για παιχνίδι και έχουν πέσει θύματα του, ο  ψηλός και μαυριδερός άνδρας κάθεται στο γκαζόν και παρατηρεί τον κόσμο μέχρι να εντοπίσει το υποψήφιο θύμα του.

Ο Αφγανός που πρωτοεμφανίστηκε στην περιοχή πριν από έναν περίπου μήνα, στη συνέχεια ξεκουμπώνει το παντελόνι του και επιδεικνύει το... όργανό του!

Σε μερικές περιπτώσεις μάλιστα αρχίζει να αυνανίζεται και να κάνει μορφασμούς προς τα θύματά του και μάλιστα παρουσία πολλών παιδιών που βρίσκονται εκείνη την ώρα στην παιδική χαρά.

Πριν από μερικές ημέρες, όπως αναφέρει το dete.gr μία από τις μητέρες - θύματά μόλις είδε τον Αφγανό να επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα, απευθύνθηκε σε μια παρέα αντρών και τους ανέφερε το περιστατικό.

Οι άνδρες πλησίασαν χωρίς να τους αντιληφθεί, και αφού επιβεβαίωσαν αυτό που έκανε, προσπάθησαν να του επιτεθούν.

Εκείνος, όμως, πρόλαβε να το... βάλει στα πόδια κι άρχισε να τρέχει προς τη Μαρίνα.

Οι άνδρες τον κυνηγούσαν αλλά εκείνος κατάφερε να τους ξεφύγει.

Οι περίοικοι τονίζουν ότι είναι ανάγκη να αυξηθεί η αστυνόμευση μέσα στο θεατράκι και στο χώρο της Μαρίνας, όπου ο συγκεκριμένος εξακολουθεί να συχνάζει...
newsit.gr

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas