Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

“Αν πετύχει ο Βαγγέλης θα κυβερνήσει τη χώρα”

Θα καταψηφίσει την κυβέρνηση στην ψήφο εμπιστοσύνης και το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα ο Γιώργος Λιάνης, όπως δηλώνει.

Μιλώντας στη Real News ο κ. Λιάνης, η πρώτη παραίτηση – βόμβα στο ΠΑΣΟΚ αυτή την εβδομάδα, αναφέρει ότι το μόνο πρόσωπο που μπορεί να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη του στην κυβέρνηση είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

“Ξέρω ότι ο Βενιζέλος αυτή την ιστορία θα τη σχεδιάσει ο ίδιος μέχρι κεραίας και του εύχομαι να πετύχει. Επειδή πιστεύω ότι είναι άνθρωπος που έχει καταλάβει τι ζητεί η κοινωνία και τι απαιτεί η Ευρώπη, είναι ικανός να το πράξει”, λέει.

Ο κ. Λιάνης απορρίπτει τα περί αποστασίας και περί πίεσης από ομάδα Βενιζέλου. “Μετά τις εσωκομματικές εκλογές, δεν υπήρξε ποτέ ξανά ομάδα Βενιζέλου. Εγώ έχω προαναγγείλει την αποχώρησή μου εδώ και έναν χρόνο” λέει.

Προσθέτει ότι ο ίδιος δεν πιστεύει ότι ο Παπανδρέου έβαλε το Βενιζέλο στην καρέκλα του υπουργού Οικονομικών για τον “κάψει”. “Ακραδάντως πιστεύω ότι τον έβαλε εκεί για να πετύχει”, αναφέρει.

“Η εκτόξευση του Βενιζέλου στην αντιπροεδρία του δίνει προβάδισμα μεταξύ ίσων. Δεν έκρυψε ποτέ τη φιλοδοξία του. Αν πετύχει, μπορεί να φτάσει το όνειρό του, να κυβερνήσει τη χώρα” είχε δηλώσει στον Real FM.

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas