Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Ολυμπιακός: Βόμβα με Ντενίλσον!

«Βόμβα» με Ντενίλσον!Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο μέσος της Άρσεναλ Ντενίλσον προτάθηκε στον...
Ολυμπιακό και εξετάζεται παρά τις δυσκολίες που παρουσιάζει η περίπτωσή του.Ο 23χρονος μέσος δεν υπολογίζεται φέτος από τον Αρσέν Βενγκέρ και άνθρωποι από την Αγγλία πλησίασαν τον Εδουάρδο Μαθία έτσι ώστε να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις του Ολυμπιακού και το αν οι «ερυθρόλευκοι» είναι διατεθειμένοι να κάνουν… το μεγάλο μπαμ του καλοκαιριού με τον Βραζιλιάνο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος», ο Ντενίλσον πωλείται από τους «κανονιέρηδες» με ένα ποσό κοντά στα 5 εκατ. ευρώ, ενώ για το δανεισμό του ζητούν 2 εκατ. ευρώ και να μπει οψιόν αγοράς της τάξης των 3 εκατ. ευρώ, ποσά που δύσκολα θα δαπανήσουν οι Πειραιώτες αφού σκοπεύουν να καλύψουν και άλλες θέσεις του ρόστερ με μεταγραφές και δεν μπορούν να δαπανήσουν μεγάλο μέρος του μπάτζετ για ένα μόνο παίκτη.

Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι στον Ολυμπιακό είπαν απευθείας «όχι» στην πρόταση που τους έγινε για τον Ντενίλσον. Οι «ερυθρόλευκοι» παραμένουν επιφυλακτικοί για την ώρα, όμως δεν αποκλείεται να εξετάσουν περισσότερο το θέμα με τον παίκτη της Άρσεναλ και να προσπαθήσουν να ρίξουν τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης έτσι ώστε να κάνουν την ηχηρή κίνηση με τον Βραζιλιάνο.

onsports.gr

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas