Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Οι διάδοχοι του Σισέ

Οι διάδοχοι του Σισέ
Η πώληση του Τζιμπρίλ Σισέ θεωρείται δεδομένη στον Παναθηναϊκό και αυτός είναι ο λόγος...
για τον οποίο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει ήδη αναζητήσει και ανακαλύψει τους πιθανούς αντικαταστάτες του.
Ο Πορτογάλος τεχνικός, θα ζητήσει από τη διοικούσα επιτροπή να αποκτηθούν δύο ποδοσφαιριστές για να αντικαταστήσουν τον Γάλλο στράικερ, κυρίως επειδή τη νέα χρονιά ο Παναθηναϊκός θα παίζει 4-4-2.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ποδοσφαιριστές που αρέσουν στον 65χρονο προπονητή και συγκεντρώνουν τα χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στον τρόπο με τον οποίο θα παίζουν οι «πράσινοι» τη νέα αγωνιστική περίοδο, είναι τρεις ποδοσφαιριστές που προέρχονται από ομάδες της Ιβηρικής Χερσονήσου.

Πρόκειται για τον Μπρούνο Γκάμα που έμεινε ελεύθερος από τη Ρίο Άβε, τον Γιαζάλντε που παραχωρεί δανεικό η Μπράγκα και τον Ορλάντο Σα της Πόρτο.

Ο Μπρούνο Γκάμα, τον οποίο ήθελε πέρυσι ο Κάρλος Φρέιτας, είναι 23 χρόνων. Το νεαρό ποδοσφαιριστή γνωρίζει καλά ο Φερέιρα, αφού τον είχε ποδοσφαιριστή στην Μπράγκα, όταν και πήρε μεταγραφή για την Πόρτο ως ένα από τα μεγάλα ταλέντα του ποδοσφαίρου της Πορτογαλίας. Ο συγκεκριμένος παίκτης μπορεί να αποκτηθεί χωρίς αυτή τη στιγμή να υπάρχουν μεγάλα εμπόδια για να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι.

Ο Γιαζάλντε είναι 22 ετών και κατάγεται από τη Γουινέα. Την προηγούμενη περίοδο τα πήγε πολύ καλά με τη Ρίο Άβε στην οποία είχε παραχωρηθεί με τη μορφή του δανεισμού από την Μπράγκα. Αγωνίστηκε σε 34 παιχνίδια, σημείωσε 10 γκολ, ενώ είχε και 5 τελικές πάσες. Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας στην οποία αγωνίζεται ως βασικός και έχει πετύχει 9 γκολ, μετρώντας 25 συμμετοχές.

Ο Ορλάντο Σα, είχε παραχωρηθεί δανεικός στη Νασιονάλ και επέστρεψε στην Πόρτο, με την οποία σε 19 αγώνες πέτυχε 5 γκολ, έχοντας και 2 τελικές πάσες. Στο παρελθόν ο Φερέιρα τον είχε ζητήσει δανεικό στην Πόρτο, και γνωρίζει πολύ καλά τις δυνατότητές του.

onsports.gr

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas