Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Το "Νησί" άγγιξε την Lady Gaga και αγοράζει σπίτι


Το «Νησί» άγγιξε την Lady Gaga. Η χάρη του καπετάν Γιωργή και της Ελένης, όπως φαίνεται, πέρασαν τα σύνορα και η δημοφιλής σειρά του Mega με τη συγκλονιστική ιστορία της Σπιναλόγκας έχει προκαλέσει παγκόσμιο ενδιαφέρον. Τέτοιο που όσο και να ακούγεται απίθανο, η εκκεντρική Lady Gaga βρίσκεται πολύ κοντά στο να αποκτήσει μια...


πανάκριβη βίλα με θέα το νησί των λεπρών. Οπως φαίνεται, σκοπεύει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού είναι διατεθειμένη να πληρώσει περί τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Τον περασμένο Οκτώβριο η τραγουδίστρια επισκέφθηκε ινκόγκνιτο ακόμα μία φορά την Ελλάδα. Το ταξίδι της ήταν προγραμματισμένο και ο προορισμός δεν ήταν άλλος από τη Σπιναλόγκα. Οπως αποκαλύπτουν στην «Espresso» «σύντεκνοι» της Πλάκας, όπου γυρίστηκε το μεγαλύτερο μέρος της σειράς, η Lady Gaga όχι μόνο ενδιαφέρεται να αγοράσει ένα παλατάκι στην περιοχή τους, αλλά επισκέφτηκε και το νησί θέλοντας να μάθει κάθε λεπτομέρεια για την ιστορία του.

Οπως εκμυστηρεύτηκε, έχει ακούσει για τη Σπιναλόγκα και το σίριαλ που προβάλλεται στην ελληνική τηλεόραση και οι πρώτες εικόνες από σελίδες στο Internet ήταν αρκετές για το ταξίδι της στην Ελλάδα.

«Η Lady Gaga είχε έρθει στις 4 Οκτωβρίου, γύρω στις 7.30 το βράδυ, με τον φίλο της και δύο ανθρώπους ασφάλεια. Κάθισαν στο εστιατόριο, έφαγαν κακαβιά, μπαρμπουνάκι, καλαμαράκι, χταποδάκι και ήπιαν κρασί. Στο τέλος κάτσαμε και ήπιαμε όλοι μαζί ρακές» αποκαλύπτει ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Γιώργος» Giovanni. Ο ίδιος μάλιστα έχει υποδυθεί και έναν μικρό ρόλο στη σειρά.

Η Lady Gaga με το που έφτασε στην Πλάκα νοίκιασε σκάφος και σε λίγα λεπτά έκανε τον γύρο της Σπιναλόγκας. Η εκδρομή κράτησε αρκετή ώρα, αφού η εκκεντρική τραγουδίστρια ρωτούσε συνέχεια τον ιδιοκτήτη του σκάφους να της αποκαλύψει ιστορίες από το σκλληρό παρελθόν.

«Τις τελευταίες μέρες γίνεται μεγάλος ντόρος για το ότι ενδιαφέρεται να πάρει ένα σπίτι στην περιοχή» δηλώνει ο Giovanni. «Ηδη κάποιοι δικοί της άνθρωποι αναζητούν κάποια σπίτια για να της τα δείξουν. Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για το συγκρότημα “Island View Villas” στην Πλάκα, που πληροί τις προϋποθέσεις και τα στάνταρ για μια τέτοια σταρ. Θα είναι μεγάλη μας τιμή για το νησί, αν γίνει κάτι τέτοιο. Την έχει εντυπωσιάσει πολύ το μέρος και η ιστορία του. Μάλιστα μου είπε, όταν έφυγε, ότι σίγουρα θα ξανάρθει».

Το συγκρότημα που ενδιαφέρει τη Lady Gaga προκειμένου να αγοράσει εξοχικό αποτελείται από επτά υπερπολυτελείς βίλες με ιδιόκτητη πισίνα και ιδιωτική παραλία. Και δεν συζητάμε για τις ανέσεις που διαθέτουν: spa, playroom, master δωμάτια, ειδικούς διαμορφωμένους χώρους φιλοξενίας και βέβαια τεράστια μπαλκόνια με «πιάτο» τη Σπιναλόγκα.
esspresso

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas