Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Για κακοποίηση ανηλίκου κατηγορείται ο Nicolas Cage!

Μόλις την περασμένη εβδομάδα ο Nicolas Cage απασχόλησε ... τα φώτα της δημοσιότητας, όταν οι αστυνομικές αρχές της Νέας Ορλεάνης τον συνέλαβαν τύφλα στο μεθύσι, επειδή δημιούργησε επεισόδιο και διατάραξε την κοινή ησυχία. Τώρα ο δημοφιλής ηθοποιός αντιμετωπίζει μια σοβαρότερη κατηγορία: αυτή της κακοποίησης ανηλίκου...

Το ίδιο βράδυ που ο ηθοποιός καυγάδισε με τη γυναίκα του επειδή διαφωνούσαν για το ποιο ήταν το σπίτι στο οποίο διέμεναν, και μάλιστα την άρπαξε βίαια από το χέρι για να της αποδείξει το δίκιο του, ήταν στο αμάξι μαζί τους και ο πεντάχρονος γιος τους. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, την ώρα του καβγά ο Cage πέταξε στο πεζοδρόμιο τον πεντάχρονο γιο του, με συνέπεια το παιδάκι να χτυπήσει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο TMZ, η σύζυγός του έσπευσε να τον δικαιολογήσει, λέγοντας πως ο Cage κρατούσε αγκαλιά τον 5χρονο γιο του, γλίστρησε και έπεσε μαζί με το παιδί, το οποίο χτύπησε το γόνατό του. Η αστυνομία, πάντως, ερευνά την υπόθεση και αν συγκεντρωθούν περισσότερα στοιχεία, ο γνωστός ηθοποιός κινδυνεύει να βρεθεί στη φυλακή, αφού το εν λόγω αδίκημα επιφέρει πολυετή ποινή κάθειρξης.

24ωρο

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas