Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

«Κόκκινοι διάβολοι» μέσα στην Γερμανία - Διπλό… τελικού για Γιουνάιτεντ

Ο Νόιερ έπιασε τα... άπιαστα, αλλά η Μαν. Γιουνάιτεντ έδειξε… άπιαστη. Η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον επικράτησε στο «Φέλτινς Αρένα» της Σάλκε με 2-0 και βρίσκεται πλέον με το… ένα πόδι στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ που θα γίνει στο Γουέμπλεϊ.

 Η Μάντσεστερ προσπάθησαν εξ’ αρχής να <καθαρίσει> την υπόθεση πρόκριση, πιέζοντας ασφυκτικά την άμυνα της Σάλκε. Οι Γερμανοί όμως ευτύχησαν να έχουν σε μεγάλη μέρα τον τερματοφύλακα τους, Νόιερ, ο οποίος σε αρκετές περιπτώσεις… κατέβασε τα ρολά.
Αν και στο δεύτερο ημίχρονο οι «μπλε» κατάφεραν να ανεβάσουν την απόδοση τους, παρόλα αυτά η κλάση δυο παικτών της Μάντσεστερ της έδωσαν την νίκη.
Μέσα σε δυο λεπτά η Γιουνάιτεντ κατάφερε να ξεπεράσει το ανυπέρβλητο -μέχρι εκείνη την στιγμή- εμπόδιο του Νόιερ και να πάρει αυτή την σπουδαία νίκη, που την… στέλνει στον τελικό.
Στο 67’ ο Γκίγκς ήταν αυτός που με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 69’ ο Ρούνεϊ.
Να τονίσουμε πως πολύ καλή ήταν η παρουσία του Γιάννη Παπαδόπουλου, ο οποίος βοήθησε σε μεγάλο βαθμό στο να διατηρηθεί για τόσο πολύ χρονικό διάστημα το μηδέν στην άμυνα της Σάλκε.
Σάλκε : Νόιερ – Ουτσίντα, Μέτσελντερ, Μάτιπ, Σάρπεϊ (73' Εσκουδέρο)– Φαρφάν, Παπαδόπουλος, Χουράδο (83' Ντράξλερ), Μπάουμγιοχαν (53' Κλούγκε) – Εντού, Ραούλ.
Μάντσεστερ Γ. : Φαν ντερ Σαρ – Φάμπιο, Βίντιτς, Φέρντιναντ, Εβρά – Βαλέντσια, Κάρικ, Γκιγκς, Παρκ (73' Σκόουλς) – Ρούνεϊ (83' Νάνι), Ερνάντες (73' Άντερσον).
Διαιτητής: Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο (Ισπανία)
newsit.gr

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas