Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011

Γενική πρόγνωση καιρού για Τρίτη 14/06/2011

Βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως από τις μεσημεριανές ώρες και μετά, στα ηπειρωτικά, στο Ιόνιο, καθώς επίσης στα νησιωτικά τμήματα του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου, περιμένουμε την Τρίτη 14 Ιουνίου 2011. Στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 ως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 ως 31 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 18 ως 28 στη Δυτική Ελλάδα και από 20 ως 29 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Μέτριοι άνεμοι δυτικών κυρίως διευθύνσεων θα πνέουν στο Αιγαίο και κατά περιόδους ατα ανατολικά και νότια πελάγη ισχυροί. Ασθενείς μέχρι μέτριοι δυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Λίγες νεφώσεις που τις μεσημεριανές ώρες θα αυξηθούν δίνοντας παροδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα βόρεια και δυτικά, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 29 με 30 βαθμούς. Ασθενείς ως σχεδόν μέτριοι νοτιοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις, με πιθανότητα παροδικών καταιγίδων τις απογευματινές και βραδινές ώρες κυρίως στα ανατολικά, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 29 βαθμούς. Σχεδόν μέτριοι άνεμοι δυτικών διευθύνσεων θα πνέουν στο Θερμαϊκό, στρεφόμενοι το βράδυ σε νότιους.
meteo.gr

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas