Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Αχαϊα: Βρέθηκε νεκρός ο γιος πρώην υφυπουργού!

Θρίλερ με τον θάνατο γιου γνωστού πολιτικού - Ο 25χρονος που βρέθηκε νεκρός σε ένα ρέμα αγνοούνταν από την 1η Ιουνίου...

Το άψυχο σώμα του φοιτητή Πέτρου-Μάριου Θωμά (ήταν γιος του Αχαιού πολιτικού, πρώην βουλευτή και πρώην υφυπουργού Παιδείας Γιώργου Θωμά) εντόπισε γύρω στα μεσάνυχτα του περασμένου Σαββάτου, εντελώς τυχαία ένας Πακιστανός. Έντρομος, είδε να κείτεται νεκρός ένας άνδρας, που ήταν πεσμένος μπρούμυτα και σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης.

Ο αλλοδαπός ειδοποίησε αμέσως την ασφάλεια Αιγίου που έσπευσε στο σημείο. Εκεί μετέβη και η ιατροδικαστής Αγγελική Τζιόλα που είπε στην εφημερίδα Espresso: ''Το μόνο που μπορούμε να πούμε προς το παρόν, είναι ότι ο νεαρός ήταν νεκρός τουλάχιστον για 10 μέρες. Θα περιμένουμε τις τοξικολογικές εξετάσεις για να διαπιστώσουμε τα ακριβη αίτια του θανάτου του''.

Δίπλα από το πτώμα του νεαρού βρέθηκαν άδεια κουτιά φαρμάκων, ενώ μέσα στο σάκο που είχε μαζί του βρέθηκαν πολλά γεμάτα κουτιά με φάρμακα. Πυροσβέστες ανέσυραν και μετέφεραν τη σωρό του 25χρονου στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου. Το δύσκολο έργο της αναγνώρισης του πτώματος, ανέλαβε λίγες ώρες αργότερα ο πατέρας του. Συντετριμμένος δεν μπορούσε να πιστέψει το κακό που χτύπησε την οικογένειά του.

Όπως έγινε γνωστό τα ίχνη του 25χρονου φοιτητή της Νομικής είχαν χαθεί από την 1η Ιουνίου. Μάλιστα οι γονείς του, είχαν δηλώσει την εξαφάνισή του στην αστυνομία, αφού το παιδί τους δεν απαντούσε στις δεκάδες κλήσεις που του είχαν κάνει και δεν είχε επικοινωνήσει με κανένα από τα φιλικά του πρόσωπα.

Με ανακοίνωσή της, η οικογένεια αναφέρει ότι ο 25χρονος αντιμετώπιζε χρόνιο καρδιακό πρόβλημα. Ωστόσο η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα και περιμένει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που θα φωτίσουν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Η αυλαία στην οικογενειακή τραγωδία του Αχαιού πολιτικού πέφτει στις 16.00 το απόγευμα στο κοιμητήριο Χαλανδρίου Αττικής...
newsit.gr

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas