Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Γενική πρόγνωση καιρού για Κυριακή 29/05/2011

Λίγες πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες στα Δωδεκάνησα και στα ανατολικά κυρίως τμήματα της Κρήτης και στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν δίνοντας παροδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά, περιμένουμε την Κυριακή 29 Μαΐου 2011. Οι καταιγίδες στα ορεινά ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους ισχυρές.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 11 έως 28 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 15 έως 27 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 30 βαθμούς, στις νησιωτικές περιοχές από 17 έως 24 βαθμούς, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο οι μέγιστες θα αγγίξουν τους 26 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και στο Ιόνιο από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν, με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας κυρίως στα βορεια και στα δυτικά, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 27 με 28 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς.

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθεί παροδική βροχή ή καταιγίδα κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 26 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς μέχρι μέτριοι.
meteo.gr

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas