Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Διαβολική... βραδιά – Η Μαν. Γιουνάιτεντ στον τελικό με τη “Μπάρτσα”

Με το... εντυπωσιακό 4-1 η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον επικράτησε εντός έδρας της Σάλκε και με δύο νίκες κόντρα στους Γερμανούς πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Γουέμπλεϊ, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα
Με χαρακτηριστική άνεση, Μάν. Γιουνάιτεντ διέλυσε στην έδρα της την Σάλκε με 4-1 και με δύο νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια (2-0 είχε κερδίσει στο Φέλτινς Αρένα) πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Γουέμπλεϊ.
Εκεί θα συναντήσει την Μπαρτσελόνα, σε μία επανάληψη του προ διετίας μεταξύ τους τελικού στο “Ολίμπικο”. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα, που βρέθηκε στις εξέδρες του “Ολντ Τράφορντ”, αν και δεν είδε τη Μάντσεστερ να αγωνίζεται πλήρης, παρόλα αυτά κατάλαβε πως θα αντιμετωπίσει μία πολύ σωστά δομημένη οπμάδα.
Η Γιουνάιτεν είχε εξ αρχής τον έλεγχο του αγώνα και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 26' με το πλασέ του Βαλένσια. Οι “κόκκινοι διάβολοι” συνέχισαν με αμείωτο ρυθμό και πέτυχαν και δεύτερο τέρμα, πέντε λεπτά αργότερα. Το δυνατό σουτ του Γκίμπσον αιφνηδίασε τον Νόιερ, η μπάλα έφυγε από τα χέρια του, χτύπησε στο δοκάρι και μπήκε γκολ. Ο Γερμανοί πάντως κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 με το υπέροχο σουτ του Χουράδο στο 35'.

Γρήγορο ρυθμό είχαμε και στο δεύτερο ημίχρονο, με τις δυο ομάδες να παίζουν ακόμα πιο ανοιχτά. Οι γηπεδούχοι δεν πήραν ποτέ το... πόδι από το γκάζι και με πρωταγωνιστή τον Άντερσον πέτυχαν δύο ακόμη τέρματα (72', 74'). Το... ηχηρό 4-1 έστειλε την ομάδα του Φέργκιουσον στο Γουέμπλεϊ, εκεί όπου θα προσπαθήσει να πάρει εκδίκηση για τον χαμένο τελικό του 2009, όταν και έχασε από την Μπαρτσελόνα με 2-0.

Οι συνθέσεις:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Άλεξ Φέργκιουσον): Φαν Ντε Σαρ, Ράφαελ (60' Έβρα), Έβανς, Σμόλινγκ, Ό Σει, Σκόουλς (73' Φλέτσερ), Γκίμπσον, Άντερσον, Νάνι, Βαλένσια, Μπερμπάτοφ (77' Όουεν)

Σάλκε (Ραλφ Ράγκνικ): Νόιερ, Ουτσίντα, Χέβεντες (70' Χούντελααρ), Μέτσελντερ, Εσκουδέρο, Κ. Παπαδόπουλος, Χουράδο, Μπαουμγιόχαν (46' Έντου), Ντράξλερ, Φαρφάν (75' Μάτιπ), Ραούλ
newsit.gr

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas