Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

"Ήρθαμε για να κατακτήσουμε το τρόπαιο"

Ομπράντοβιτς και Διαμαντίδης έδωσαν το σύνθημα στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από το Final 4 της Ευρωλίγκας που ξεκινάει την Παρασκευή.

Ομπράντοβιτς:  "Εκπροσωπώντας τον Παναθηναϊκό, θέλω να πω ότι όλοι στην ομάδα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και χαρούμενοι γιατί βρισκόμαστε εδώ με όλους του φίλους του Ευρωπαϊκού μπάσκετ,. Είναι μια γιορτή. Από τη μεριά μας ως Παναθηναϊκός θα προσπαθήσουμε να κάνουμε καλά παιχνίδια. Καλή τύχη σε όλες τις ομάδες που βρίσκονται εδώ καθώς δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι οι καλύτερες και δικαίως έφτασαν ως εδώ.

Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι παικτών. Είμαι υπερήφανος που έχω αυτούς τους παίκτες, όπως τον Διαμαντίδη, που ξέρει τι πρέπει να κάνει μέσα στο γήπεδο. Όλοι βλέπετε πως παίζει.

Μου αρέσει η Βαρκελώνη. Είναι μια πόλη που αγαπώ πολύ και στην οποία έχω πολλούς φίλους. Είναι μια πόλη του μπάσκετ. Είμαστε ευτυχείς που βρισκόμαστε εδώ, καθώς υποφέραμε μέχρι να φτάσουμε. Κυρίως κόντρα στην Μπαρτσελόνα, η οποία θεωρούνταν φαβορί ακόμη και για κατάκτηση του Κυπέλλου. Πάντως σε όποια πόλη και να είμαστε θέλουμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο."

Διαμαντίδης: "Δεν νομίζω ότι έχω να δώσω κάποια συμβουλή. Ο καθένας ξέρει τι να κάνει ώστε η ομάδα να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου. Όπως είπε ο κόουτς είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Ελπίζω να δούμε μια ωραία διοργάνωση και στο τέλος, αν το αξίζουμε, να κατακτήσουμε την Ευρωλίγκα.

Κάθε ομάδα έτσι και η Σιένα έχει τη δική της στρατηγική. Έχουμε πολύ σεβασμό για την Σιένα και τους παίκτες της . Νομίζω ότι έχουμε βγάλει πολλά συμπεράσματα έχοντας μελετήσει τα παιχνίδια τους και έχουμε κάποια πράγματα που έχουμε πει να κάνουμε και τα οποία ελπίζω να βγουν μέσα στο γήπεδο. Υπάρχουν ομοιότητες, αλλά δε νομίζω όμως ότι είναι μια μικρογραφία του Παναθηναϊκού."
Πιανιτζιάνι: "Είμαστε μια μικρή πόλη, με μια μεγάλη ομάδα. Γι αυτό είμαστε υπερήφανοι που προκριθήκαμε στο φάιναλ-φορ, έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Και μετά από τρεις χαμένους ημιτελικούς, ελπίζουμε για κάτι καλύτερο στο φετινό. Εγώ βρίσκομαι εδώ, χάρη στους παίκτες και στο κλαμπ."
newsit.gr

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas