Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

«Ερυθρόλευκος» ο Μαρκάνο!

Παίκτης του Ολυμπιακού θα είναι για την επόμενη σεζόν ο Ιβάν Μαρκάνο, αφού επήλθε ... συμφωνία μεταξύ των Πειραιωτών και της Βιγιαρεάλ για τον Ισπανό αριστερό μπακ.Η Οσασούνα ήθελε να πάρει τον Μαρκάνο και είχε μπει «σφήνα» τις τελευταίες μέρες ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε, παρά τη θέληση της Βιγιαρεάλ να στείλει εκεί τον Ισπανό μπακ, ως αντάλλαγμα για την αγορά του Καμούνιας. Ο παίκτης προτιμούσε ωστόσο τον Ολυμπιακό, έτσι ώστε να κάνει πρωταθλητισμό και να αγωνιστεί στους ομίλους του Champions League με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων».

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι σημαντικό ρόλο στην μεταγραφή του Μαρκάνο έπαιξε και η παρουσία του Ερνέστο Βαλβέρδε, με τον οποίο ο Ισπανός άσος συνεργάστηκε πέρσι στην Βιγιαρεάλ. Άνθρωπος του Ολυμπιακού βρέθηκε μάλιστα στην Ισπανία, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αυτός ήταν ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, κι έκλεισε το «deal».

Η άφιξη του Ιβάν Μαρκάνο αναμένεται να γίνει σήμερα (15/06) με τον Ισπανό αριστερό μπακ να φτάνει στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 17:30 και αφού περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην Πλατεία Αλεξάνδρας, θα επικυρωθεί ο δανεισμός του για την επόμενη σεζόν από τη Βιγιαρεάλ στους Πειραιώτες.

onsports.gr

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas