Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Τα δήθεν κελεπούρια που πρέπει να προσέξεις


Στη ζωή σου και από τότε που ξεκίνησε να βγαίνεις με αγοράκια, βρέθηκες μπροστά σε άντρες ακατάλληλους, άντρες δύστροπους, άντρες που θα ευχόσουν να μην έχεις γνωρίσει. Κι όμως, επειδή θα συναντήσεις και άλλα αρσενικά που φαινομενικά θα μοιάζουν με κελεπούρια, πρόσεξε μην την πατήσεις. Ποιοί είναι οι άντρες που μοιάζουν .ιδανικοί αλλά στην πραγματικότητα καθόλου έτσι δεν έχουν τα πράγματα; Ιδού!


Ο Master Chef:

Και ποιά γυναίκα δεν λαχταράει να βρεθεί στη ζωή της ένας άντρας που να μην βλέπει την κατσαρόλα σαν μαρτύριο. Σίγουρα το να μην ξέρει ο αγαπημένος σου να τηγανίσει ούτε μια πατάτα είναι ενοχλητικό αλλά μην νομίζεις πως το να έχεις στο πλευρό σου ένα επαγγελματία μάγειρα, ένα Σκαρμούτσο, είναι ό,τι καλύτερο. Σκέψου απλά, πως ο άντρας αυτός θα έχει υψηλές απαιτήσεις κάθε φορά που θα επιθυμείς να του ετοιμάσεις εσύ κάποιο φαγητό, έτσι για δοκιμή. Ταυτόχρονα, σκέψου τι γκουρμέ και όχι πάντα γευστικά πιάτα θα πρέπει να δοκιμάσεις για να μην τον απογοητεύσεις. Σκέψου πόσο θα λαχταρίσεις τα λιπαρά και τις πίτσες του δρόμου από το να τρως κάθε μέρα σουπίτσες βελουτέ (τι ζόρι είναι αυτό που τραβάνε οι σεφ με τις σούπες, δεν το καταλαβαίνω). Τελικά, θα φτάσεις ν' αναπολείς τις ημέρες που ήσουν αρχόντισσα στην κουζίνα και που ο σύντροφός σου, αδαής με τη μαγειρική, λάτρευε ό,τι κι αν του έφτιαχνες να φάει!

Πιθανή αιτία χωρισμού: δεν σου πέτυχαν τα αυγά ποσέ!

O ευκατάστατος:

Στα όνειρά σου βλέπεις συχνά πως συναντάς έναν άντρα ματσωμένο που σου παρέχει ό,τι χρειάζεσαι, σε έχει βασίλισσα και δεν χρειάζεται να ξαναδουλέψεις στη ζωή σου. Μήπως όμως το να φλερτάρεις με τον Σκρουτζ Μακ Ντακ δεν είναι και το καλύτερο; Γιατί και συ θα υποφέρεις από την τσιγκουνιά του ευκατάστατου πλην σπάγκου αγαπημένου σου κι εκείνος είναι πιθανό να ψάχνει να νοικοκυρευτεί τελικά με κάποια που διαθέτει ρευστό. Είπαμε, τα λεφτά στα λεφτά πηγαίνουν! Ακόμα κι αν πετύχεις τον πλούσιο τσιγκούνη, σκέψου την ζήτηση που θα έχει ένας πλούσιος άντρας. Και το να ελέγχεις κάθε μέρα το μέτωπό σου για κερατάκια, δεν είναι ό,τι καλύτερο.

Πιθανή αιτία χωρισμού: ένα μοντέλο δίμετρο και σέξι, του την "'έπεσε" και δεν μπόρεσε να αντισταθεί.

Αυτός που καίγεται να σε παντρευτεί:

Εκεί που όλα τα αρσενικά ακούνε γάμο και τρέχουν, ο άντρας αυτός ξέρει πολύ καλά πως να σε καταφέρει. Δηλώνει φανατικός οπαδός του γάμου και κάθε λογής δέσμευσης και προτού το καταλάβεις θα βρεθείς σε ένα σπίτι μαζί του να τον πλένεις και να τον σιδερώνεις. Έτσι για τα μάτια, θα σου κάνει και μια εφετζίδικη πρόταση γάμου, χωρίς δαχτυλίδι (έτσι γιατί έχει γίνει της μόδας αυτό το περίπου αρραβωνιασμένη) και θα περιμένεις σαν την Ελενίτσα, τον Αντωνάκη και το πότε θα σε αποκαταστήσει. Φυσικά, πριν το καταλάβεις εκείνος θα έχει στρίψει δια του αρραβώνα.

Πιθανή αιτία χωρισμού: έκλεισες νυφικό για το γάμο...που δεν θα γίνει ποτέ!

Το σούπερ κορμί:

Εσύ μπορεί να είσαι τσουποτούλα αλλά άμα ο άντρας δεν έχει κοιλιακούς φέτες και πτερύγια αετού, δεν αξίζει να είναι στο πλευρό σου. Ας πάρουμε την ταπεινή περίπτωση που ένας άντρας σφίχτης βρεθεί στο διάβα σου. Τα προβλήματα ξεκινούν από τη στιγμή που θα τον χάνεις γιατί τέτοιοι κοιλιακοί απαιτούν πολύωρη προπόνηση στο γυμναστήριο. Αν πάλι δοκιμάσεις να μαγειρέψεις κάτι λιπαρό, θα το φας μόνη, αφού το αγόρι θα βρίσκεται σε διατροφή για να διατηρήσει το κορμί το αγαλματένιο κι εσύ θα φτάσεις να ντρέπεσαι που έφαγες παγωτά και κρέπες μπροστά του. Στη συνέχεια και εφόσον σας βρει μαζί το καλοκαίρι, θέλω να σε δω να τρέχεις δίπλα του στην παραλία, εκείνος κομμάτια φέτες κι εσύ απλή θνητή με πιασίματα στο πλευρό του. Και εκεί που τα πράγματα δεν μπορούν να γίνουν χειρότερα, θα σου πετάξει το ισοπεδωτικό: "δεν πειράζει που πήρες δύο κιλάκια, εγώ σε αποδέχτηκα με το σώμα σου".

Πιθανή αιτία χωρισμού: έβαλες λάδι στη σαλάτα.



Ο παρα ? μορφωμένος:

Νόμιζες πως επειδή είσαι του πανεπιστημίου, πρέπει να καπαρώσεις άντρα λέκτορα ή γιατρό και πάνω. Ο μορφωμένος άντρας αποτελεί ένα από τα βασικά προσόντα στα οποία ποντάρουν οι γυναίκες σήμερα για το αγόρι που θα έχουν στο πλευρό τους. Εξαιτίας αυτού, αφήνουν στην απ' έξω τα λαϊκά παιδιά που λεφτά διαθέτουν και λεπτά αισθήματα. Σκέψου όμως να σου τύχει το μορφωμένο κελεπούρι και μάλιστα είναι και περισσότερο μορφωμένο από εσένα, θα σε διορθώνει διαρκώς σε σημείο βρασμού ενώ και τα υποτιμητικά σχόλια που θα πετάει για το επίπεδό σου, πάλι θα σε κομπλεξάρουν.

Πιθανή αιτία χωρισμού: του έστειλες sms στο κινητό με ορθογραφικά λάθη.

Ο σούπερ ρομαντικός:

Αγάπες και λουλούδια είναι αυτό που λείπει στα κορίτσια σήμερα και γι' αυτό μόλις βρεθεί μπροστά τους ο σούπερ ρομαντικός άντρας, σπεύδουν να την πατήσουν μαζί του. Και να οι μαντινάδες και να τα ποιήματα και να τα σοκολατάκια! Κι όταν σου καεί μια λάμπα ή δεις καμιά κατσαριδούλα, ο άντρας αυτός, δεν θα ξέρει την τύφλα του. Αγαπητή, με ποιήματα και ερωτόλογα δουλειά δεν γίνεται. Το πολύ το μπλα μπλα, το βαρέθηκε μέχρι και η Σκορδά! Βρες έναν άντρα, άντρα, να σου μάθει τι εστί έρωτας κι ας μην σε γεμίζει τριαντάφυλλα.

Πιθανή αιτία χωρισμού: να του μιλήσεις!

newscity1.net

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas