Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Οι Ψηλότεροι έφηβοι σε όλο τον κόσμο!

Όταν κοιτάς τον κόσμο από ψηλά...
Η 14χρονη  έφηβος από την Βραζιλία με ύψος 2,09.Το Ύψος της δεν έχει έρθει χωρίς προβλήματα. Είχε εγκαταλείψη το σχολείο καθώς δεν μπορούσε πλέον με ασφάλεια να καθίσει στο σχολικό λεωφορείο.

Οι γονείς της δεν έχουν αρκετά χρήματα για να καθορίσουν την αιτία ή τη θεραπεία της υπέρμετρης ανάπτυξης της.
Ο ειδικευμένος ιατρός εικάζει ότι έχει μια σπάνια ασθένεια που ονομάζεται Gigantismo, μια κατάσταση που προκαλεί τον εγκέφαλο να παράγει πάνω από το κανονικό τις αυξητικές ορμόνες.Η Elisany θέλει να κάνει ότι καλύτερο μπορεί με το μέγεθός της, εξηγώντας ότι ενδιαφέρεται για να γίνει μοντέλο. Θα κάνει σύντομα το ντεμπούτο στους διαδρόμους της μόδας με ένα νυφικό σε ψεπίδειξη που θα γίνει στο Μπελέμ της Βραζιλίας.


Η Marvadene Anderson από την Τζαμάικα
Είναι 15 χρονών και έχει ύψος 2,12 . Γεννήθηκε στην Τζαμάικα, αλλά ζει στην Αγγλία, παίζει μπάσκετ για το Rutgers μια Προπαρασκευαστική ομάδα γυμνασίου μπάσκετ στο Somerset του New Jersey. Πήρε υποτροφία μπάσκετ για τις ικανότητές της στο γήπεδο. Η οικογένειά της έμεινε πίσω στην Τζαμάικα, ενώ αυτή είναι ήδη στην κατάσταση εκμάθησης των κανόνων του μπάσκετ.


Ο Brenden Adams από την Αμερική
Αυτός είναι 14 ετών και έχει ύψος 2,19.Γεννήθηκε κανονικός παρόλα αυτά μεγάλωσε παρα πολύ γρήγορα.Εβγαλε όλα τα δόντια του μωρού κατά τουσ πρώτους τέσσερις μήνες, στους 12 μήνες ήταν στο μέγεθος των τριών ετών.Στα οκτώ ήταν τόσο μεγάλο όσο ένας ενήλικος αλλά οι γιατροί δεν ήξεραν τι προκαλούσε αυτή την έκρηξη ανάπτυξης του, έως ότου ανακάλυψαν ένα πρόβλημα με τα χρωμοσώματα του.


Ο Paul Sturgess από την Αγγλία
Αυτός είναι 19 ετών,και έχει ύψος 2,19 και εξακολουθεί να αυξάνεται. Ζει στο Loughborough,της Αγγλίας. Είναι ένας παίκτης του μπάσκετ και αγωνίζεται για το κολέγιο. Αυτή τη στιγμή ο ίδιος επικεντρώθηκε στη βελτίωση των δεξιοτήτων του στο Mountain State University.


Η Emma Cahill από την Αγγλία
Αυτή είναι 16 χρονών,και έχει ύψος 2,06.Κληρονόμησε το ύψος της από τον πατέρα της Ανδρέα ο οποιος έχει ύψος 2,08

Η Malee Duangdee από την Ταυλάνδη

Αυτή η κοπέλα είναι 17 ετών και έχει ύψος 2,10.Το  Ανάστημά της οφείλεται σε έναν όγκο στην υπόφυση της, γεγονός που καθιστά το σώμα της να παράγει πάρα πολύ την αυξητική ορμόνη.Η Malee είχε δύο ανεπιτυχείς ενέργειες για αφαίρεση του όγκου και η μοναδική της ελπίδα είναι ένα φάρμακο συρρίκνωσης όγκων το οποίο ο πατέρας της, ένας κακοπληρωμένες εργάτης, δεν μπορεί να αντέξει.
image

Chris Lister
Αυτός είναι 19 ετών και έχει ύψος 2.18 και μπορεί να συνεχίσει να αυξάνεται έως ότου γίνει 21. Όταν γεννήθηκε, ήταν 89.7 πόντους μακρύς, και οι γιατροί γνώριζαν, μόλις είδαν το μέγεθος των ποδιών του πώς θα ήταν ασυνήθιστα ψηλός.

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas