Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Αυλαία με «ανοικτά μέτωπα» στην Ζωή της Αλλης

http://www.newstime.gr/resources/2010-01/h-zwh-ths-allhs-thumb-large.jpgΑυλαία ρίχνει σε λίγες ημέρες η Ζωή της Αλλης, όμως φαίνεται πως τα καθοριστικά για την εξέλιξη της υπόθεσης επεισόδια, δεν θα τα δούμε παρά στην αρχή της νέας τηλεοπτικής σεζόν.
Ο Νικόλας κάνει ό,τι μπορεί για να πείσει την Ντορίτα ότι η παρεξήγηση ανάμεσά τους ήταν ένα σχέδιο της Πόλας. Κάνει ό,τι μπορεί για να την φέρει πίσω, όμως εκείνη είναι ανένδοτη.
Εντωμεταξύ, ένας νέος ήρωας κάνει την εμφάνισή του στο σήριαλ. Πρόκειται για τον Σήφη, ο οποίος έχει χρήματα, είναι αυτοδημιούργητος και πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να αποτελέσει το επόμενο θύμα της Ξένιας. Που όπως είναι φυσικό, θα τον πολιορκήσει στενά.
Ο Παύλος, άρτι αφιχθείς από το εξωτερικό, είναι ο γιατρός που θα πάρει την θέση του Σωτήρη στο νοσοκομείο. Ο τελευταίος, όμως, θα ξεκινήσει «πόλεμο» στον καινούριο του συνάδελφο και δεν θα σταματήσει μπροστά σε τίποτα, παρά μόνον την στιγμή που πια θα τον «ξεσκεπάσουν».
Ο Αλέξης καθυστερεί να μιλήσει με την Στέλλα για το μέλλον της σχέσης τους εξαιτίας της αρρώστιας του πατέρα της, ενώ όπως φαίνεται, Φάνης και Τόνια θα έλθουν πολύ, μα πάρα πολύ κοντά…

Πηγή: TV Ζάπινγκ

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas