Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Δίαιτα πριν τις διακοπές

Δίαιτα πριν τις διακοπές

«Πάχυνση» σε αυτές!



Και έπειτα από αυστηρή δίαιτα και γυμναστική για να φορέσετε το πολυπόθητο καινούργιο μπικίνι σας , πάτε διακοπές και αρχίζετε να ξαναπαίρνετε  αυτά που με κόπο είχατε χάσει. Τι πρέπει να προσέχετε στις διακοπές σας για να μην χρειαστεί  να κάνετε δίαιτα από την ημέρα που θα γυρίσετε μέχρι...του χρόνου το καλοκαίρι!

1.       Αλκοόλ ναι μεν, με μέτρο δε. Δεν μπορούμε να σας το απαγορεύσουμε στις διακοπές σας. Απλά προτιμήστε ένα ποτήρι λευκό κρασί αντί για ένα κοκτέιλ με πολύ ζάχαρη!

2.       Παγωτό ναι μεν, αλλά. Υπάρχουν πολύ γευστικά και δροσιστικά παγωτά με πολύ χαμηλά λιπαρά και ελάχιστη ζάχαρη. Επίσης , καλό θα είναι να αποφύγετε τα σιρόπια, τα μπισκότα, τις τρούφες και τις άλλες παρόμοιες γαρνιτούρες.

3.       Εκμεταλλευτείτε την εποχή και την περίσταση, διατροφικά. Φάτε άφθονες σαλάτες και ψητά ψάρια, αλλά και φρούτα. Θ α κάνει καλό και στην σιλουέτα σας , αλλά κι στην υγεία σας.

4.       Κολυμπήστε, παίξτε ρακέτες, χορέψτε. Τώρα που δεν δουλεύετε και δεν πάτε γυμναστήριο,  πρέπει να «κουνηθείτε» με κάποιο τρόπο. Διαλέξτε αυτόν που σας ευχαριστεί περισσότερο και καλές διακοπές!

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas