Σάββατο, 11 Ιουνίου 2011

Ερωτικά πους απς στην παραλία

Δωρεάν μαθήματα σεξ προσέφερε ένα ζευγάρι σε παραλία όπου μετά από κατανάλωση βότκας ένιωσαν την ανάγκη να γίνουν ένα με την άμμο. Λουόμενη κάλεσε την αστυνομία και συνελήφθησαν"Μαμά μαμά κάποιος κύριος κάνει πους απς πάνω σε μια κυρία" αυτά ήταν τα λόγια ενός πεντάχρονου που είχε πάει να κάνει μπάνιο στην παράλια του Seaford Beach στο East Sussex με τη μητέρα του όταν ξαφνικά αντί να παίζει με τα κουβαδάκια του έμαθε πως ο πελαργός δεν φέρνει τα παιδιά.
Η μητέρα εξοργισμένη από το περιστατικό προσπάθησε να  κλείσει τα μάτια του μικρού και κάλεσε την αστυνομία η οποία και συνέλαβε το ζευγάρι.
Το περιστατικό συνέβη  στις 29 του περασμένου Απριλίου όταν δυο 51χρονοι αφού είχαν καταναλώσει μισό μπουκάλι βότκα είπαν να θυμηθούν τα νιάτα τους και να κάνουν παθιασμένο έρωτα.
Επειδή στην Μεγάλη Βρετανία το να ερωτοτροπούν δυο άνθρωποι σε κοινή θέα είναι έγκλημα, οδηγήθηκαν μπροστά στο δικαστήριο για να απολογηθούν για τις πράξεις τους τις οποίες ο εισαγγελέας Heather Salvage τις χαρακτήρισε "δυσάρεστες, ακατάλληλες και αηδιαστικές".
Η μητέρα του πεντάχρονου αναφέρει ότι η κυρία Dawson  είχε "καβαλήσει" τον σύζυγό της και ενώ της έλεγε να σταματήσουν αυτή συνέχιζε καθώς διεγειρόταν σεξουαλικά ενώ της φώναζε.
Το δικαστήριο αποφάσισε τη τρίμηνη φυλάκιση με αναστολή για το ζευγάρι.
http://a-pistefto.blogspot.com/

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas