Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Ο Ολυμπιακός φαβορί για Κοστάντσο – Πρόταση σε Ρίο Κόκερ

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν καταθέσει την καλύτερη πρόταση για την απόκτηση του 31χρονου τερματοφύλακα της Βασιλείας, ενώ σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα κινούνται για την απόκτηση του Άγγλου μέσου.

Τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Φράνκο Κοστάντσο από την Βασιλεία φαίνεται πως έχει ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στον τερματοφύλακα της Βασιλείας, που αγγίζει τις 800.000 ευρώ και πλέον περιμένουν την απάντηση του 31χρονου πορτιέρο.

Βέβαια για τον Κοστάντσο έχουν εκφράσει ενδιαφέρον τόσο η Μπολόνια από την Ιταλία, όσο και η Βέρντερ από τη Γερμανία, αλλά οι Πειραιώτες διατηρούν το προβάδισμα στο οικονομικό μέχρι στιγμής.

Από την άλλη πλευρά, οι εναλλακτικές του Βαλβέρδε για τη θέση του πορτιέρο είναι οι Μογιά, Γιακούποβιτς και Πάρντο, με τον τελευταίο να έχει διαμηνύσει ότι μένει και με λιγότερα από όσα είχε ζητήσει στο τελευταίο ραντεβού με τη διοίκηση.

Πρόταση σε Ρίο-Κόκερ!

Επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό έχει στα χέρια του ο Άγγλος μέσος σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα “thesportscampus”.

Το άρθρο της συγκεκριμένης ιστοσελίδας λοιπόν τονίζει ότι ο Ρίο-Κόκερ, που έμεινε ελεύθερος από την Άστον Βίλα, έχει ήδη λάβει μια προσφορά από τους πρωταθλητές Ελλάδας και είναι έτοιμος να ξεκινήσει μια νέα ζωή.

“Η Άστον Βίλα άφησε δέκα ποδοσφαιριστές ελεύθερους… Η σημαντικότερη έξοδος ήταν σίγουρα αυτή του Ρίο-Κόκερ ο οποίος είχε 30 συμμετοχές φέτος με τους Χωριάτες. Ο Άγγλος μέσος πάντως έχει ήδη πάρει στα χέρια του πρόταση από τον Ολυμπιακό και είναι έτοιμος να αρχίσει μια νέα ζωή…” αναφέρει το δημοσίευμα.
newsit.gr

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas