Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

24χρονη έπεσε θύμα ληστείας… μαλλιών!


ΚούρεμαΛηστής οπλισμένος με μαχαίρι επιτέθηκε σε νεαρή γυναίκα στη Βραζιλία με στόχο να της κλέψει… τα μαλλιά από το κεφάλι. Της έκοψε την κοτσίδα και έφυγε τρέχοντας με λεία του την πλούσια κώμη.
Οπλισμένος (με μαχαίρι) και επικίνδυνος, ληστής αγνώστου ταυτότητας επιτέθηκε στην 24χρονη γυναίκα από πίσω, ενώ αυτή περίμενε το λεωφορείο σε στάση στην πόλη Γκοϊάνια της Βραζιλίας.

Θεωρώντας πως ο επίδοξος κλέφτης ήθελε να της αρπάξει την τσάντα, η 24χρονη δοκίμασε να αμυνθεί γυρνώντας του την πλάτη. Μαζί με την πλάτη ωστόσο, η κοπέλα έστρεψε προς το ληστή και την πλούσια κόμη της (τα πιασμένα σε κοτσίδα μαλλιά της λέγεται πως έφταναν έως τη μέση). Απτόητος, ο επιτιθέμενος σήκωσε το μαχαίρι και της έκοψε… την κοτσίδα, προτού τραπεί σε φυγή με λεία του ένα μάτσο τρίχες.
«Τα τελευταία 20 χρόνια δεν έχω ξαναδεί τέτοια ληστεία», σχολιάζει χαρακτηριστικά ο αστυνομικός επιθεωρητής Jose Carlos Bezerra da Silva σύμφωνα με τον οποίο, ο δράστης από την αρχή είχε βάλει στόχο όχι την τσάντα αλλά τα μακριά και φυσικά (άβαφα) μαλλιά της γυναίκας.
Όσο για τα κλοπιμαία, αυτά ο ληστής μάλλον θα δοκιμάσει να τα πουλήσει σε κάποιο κατάστημα που κατασκευάζει περούκες.
Πηγή: ethnos.gr

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas