Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Alice Greczyn: Πήγα για BBQ και βρήκα δουλειά

Για τους περισσότερους από εμάς, ένα επιτυχημένο μπάρμπεκιου θεωρείται αυτό…
που το λουκάνικο είναι καλά ψημένο και η μέρα δεν ετοιμάζεται να χαλάσει από την βροχή.

Για το ηλιόλουστο L.A. βέβαια, οι προσδοκίες είναι εντελώς διαφορετικές. Η 25χρονη Alice Greczyn είχε πάει σε ένα beach party στο Μαλιμπού και έφυγε έχοντας στο τσεπάκι της τον τίτλο ως «το νέο πρόσωπο των ρούχων και των γυαλιών της Victoria Beckham».
Η Victoria έψαχνε για αρκετό καιρό το ιδανικό κορίτσι που θα εκπροσωπήσει τα ρούχα της για την άνοιξη/καλοκαίρι 2011, μέχρι που εντόπισε την Alice να κάθεται με το μπικίνι της στην μαγευτική παραλία.

Η τραγουδίστρια πλησίασε το νεαρό μοντέλο και ηθοποιό και της είπε πριν απ’ όλα: «Λατρεύω τις φακίδες σου». Στη συνέχεια την ρώτησε αν έχει κάνει ποτέ μόντελινγκ και λίγο αργότερα ο David την τράβηξε μερικές φωτογραφίες με την μηχανή του.

Όπως αποκάλυψε η 25χρονη καλλονή, που είχε εμφανιστεί στις ταινίες Road Trip και Dukes of Hazzard, στο περιοδικό Grazia: «Κόλλησα αμέσως με το χαμόγελό της. Δεν την βλέπεις συχνά να χαμογελάει σε φωτογραφίες. Μετά φώναξε τον David και του έλεγε που να στηθεί για να με βγάλει φωτογραφίες. Περιέργως, δεν ήμουν καθόλου αγχωμένη». Έναν μήνα μετά την συνάντηση, η Alice πέταξε μέχρι τη Νέα Υόρκη για την φωτογράφηση.

«Πάντα ψάχνω για ενδιαφέρουσες κοπέλες και πιστεύω στην τύχη, οπότε το να γνωρίσω την Alice ήταν μοιραίο» είπε η Victoria και συμπλήρωσε: «Μου άρεσε που βρήκα ένα νέο φρέσκο ταλέντο».

Μάλιστα, η Victoria είναι τόσο ενθουσιασμένη από τις φωτογραφίες, που έδωσε το όνομα «Alice» σε κάποια κομμάτια από τη νέα της κολεξιόν!

















24ωρο

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas