Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Τα πλέι οφ στη... σέντρα

Μπορεί να κινδύνεψε ακόμα και με ματαίωση, αλλά το μίνι πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας τελικά... ξεκινά!
Τα παιχνίδια μπορείτε να τα παρακολουθήσετε ζωντανά σε live streaming στην σελίδα μας στην κατηγορία Αθλητικά/Live Αγώνες!


Το εναρκτήριο σφύριγμα των πλέι οφ γίνεται στις 7:30 στην Τούμπα, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό.
Οι “πράσινοι” έχουν το προβάδισμα των τριών βαθμών παρακαταθήκη από την κανονική περίοδο, με την ΑΕΚ να ακολουθεί με μόλις ένα.
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα θα παραταχθεί ο "δικέφαλος του Βορρά". Το ίδιο δεν ισχύει για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Λέτο, Καντέ και Μπουμσόνγκ, αλλά και τους τραυματίες Σεϊταρίδη, Σπυρόπουλο.

Η Ένωση υποδέχεται στις 21:45 τον Ολυμπιακό Βόλου και πέρα από το βαθμολογικό ενδιαφέρον, θέλει την νίκη για να πάρει και... εκδίκηση για την εντός έδρας συντριβή από τους Βολιώτες στον αγώνα του πρωταθλήματος. ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός Βόλου ξεκινούν χωρίς βαθμούς στα πλέι οφ.
Όπως αναμενόταν, εκτός αποστολής της Ένωσης έμεινε ο Σκόκο, ο οποίος είναι τραυματίας, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου θα παραταχθεί χωρίς τον Ουμπίντες, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.
Πρέπει πάντως να θυμίσουμε πως με το παραμικρό επεισόδιο ο εκάστοτε αγώνας θα διακόπτεται και έτσι δεν αποκλείεται οι εναπομείναντες αγώνες χωρίς θεατές.
1η Αγωνιστική πλέι οφ
Κυριακή, 08 Μαΐου 2011
Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ   19:30    NS2A
ΑE.K. - ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ         21:45   NS1
newsit.gr

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas