Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Sex στο μπάνιο: Τι μπορεις να του κάνεις στην μπανιέρα!

Οχι πια μόνη... για μπάνιο!
Μόνη στην μπανιέρα; Φώναξέ τον για να το διασκεδάσετε μαζί. Το μόνο που χρειάζεστε είναι αντιολισθητικά πατάκια για να αγχώνεστε ότι θα γλιστρήσετε εκει μέσα. Αν δεν το έχετε δοκιμάσει ποτέ ή αν θέλετε να μάθετε μια ποικιλία στάσεων τότε δείτε τι μπορεί να κάνει μια γυναίκα στον γκόμενό της μέσα στην μπανιέρα!
 









Κάτσε πάνω του
Εκείνος κάθεται με την πλάτη στην μπανιέρα έχοντας τα πόδια του όσο πιο απλωμένα γίνεται. Εσύ γείρε επάνω του όπως στην στάση ανάποδο cowgirl δηλαδή με την πλάτη γυρισμένη σε αυτόν. Ακούμπησε το σώμα σου στο πέος του έχοντας τα πόδια σου έξω από τα δικά του. Κρατήσου από το χείλος της μπανιέρας για ισορροπία, άνοιξε το νερό και χρησιμοποίησε το άλλο σου χέρι για να ρίξεις το νερό ανάμεσα στα πόδια σου. Το τρεχούμενο νερό θα ερεθίσει την κλειτορίδα σου και θα σε ανάψει πολύ πιο γρήγορα.
Good reason
: Αυτή η στάση διπλασιάζει την απόλαυση. Θα νιώσεις κλειτοριδικό ερεθισμό και τα χέρια του συντρόφου σου θα είναι ελεύθερα να εκμεταλλευτούν το υπόλοιπο σώμα σου. Αν δεν έχεις τηλέφωνο στη μπανιέρα σου, κάτσε δίπλα από τη βρύση και κατηύθυνε το νερό με το χέρι σου. Παράλληλα μπορείς να τον βάλεις να σου κάνει μασάζ στην πλάτη...

 
Με τεντωμένο ποδι
Γεμίστε τη μπανιέρα με λίγο νερό και αφήστέ το να τρέχει ελαφρά. Ξάπλωσε στο πλάι ρίχνοντας το βάρος σου στους αγκώνες. Βάλτον να γονατίσει από πανω σου και όταν μπει μέσα σου σήκωσε το ένα σου πόδι, το οποίο πορείς να το στηρίξεις στον ώμο του τεντωμένο προς τα πάνω.
Good reason
: Εκείνος θα μπαινοβγαίνει μέσα σου και με το σώμα του θα τρίβει την κλειτορίδα σου, δίνοντάς σου μια διπλή δόση απόλαυσης, ενώ το τρεχούμενο νερό θα χτυπάει τα σώματά σας σαν να είστε μέσα σε τζακούζι. Όσο εκείνος θα μπαίνει μέσα σου εσύ με το ελεύθερο χέρι σου μπορείς να τον χαιδεύεις στα πόδια και όπου άλλου θέλεις στα χαμηλά... 


 
Γαντζώσου στην κουρτίνα:
Αν η ράβδος που κρεμέται η κουρτίνα είναι αρκετά σταθερή (προσοχή σε αυτό) μπορείς να ακουμπήσεις σε αυτή και εκείνος να έρθει από πίσω σου. Στήριξε το ένα πόδι σου στο χείλος της μπανιέρας και βεβαιώσου ότι η ράβδος μπορεί να αντέξει το βάρος σου. Αν όλα είναι OK πιάστην με τα δύο σου χέρια χωρίς να κρεμαστείς πάνω της. Αυτός είναι από πίσω σου, βάλτον να σε κρατάει από τη μέση καθώς θα μπαίνει μέσα σου. Αν έχετε ντουζιέρα μπορείτε να ανοίξετε το νερό την ώρα που θα το κάνετε. Επίσης αυτήν τη στάση μπορείτε να την κάνετε (πάλι όρθιοι) αν έχετε κάποιο χερούλι στερεωμένο στα πλακάκια.
Good reason
: Οπως όλες οι στάσεις που γίνονται από πίσω έτσι και αυτή δίνει τη δυνατότητα στον άντρα να ευχαριστηθεί το πίσω μέρος του κορμιού σου καθώς το νερό θα τρέχει πάνω σου. Όταν νίωσεις πως είσαι έτοιμη να τελειώσεις, βάλτον να σε κρατήσει από τον πισινό και να τον σφίξει δυνατά.

 
Οι καταρράκτες του Νιαγάρα:
Βάλτον να κάτσει στη μπανιέρα με τα πόδια του απλωμένα. Εσύ κάτσε επάνω του αντικρύζοντας τα πόδια του, πάρε το τηλέφωνο της βρύσης και άφησε το νερό να τρέχει προς το μέρος σου. Κάτσε πάνω του αφήνοντας τον να μπει από πίσω σου. Καθώς θα πάλεται οδήγησε το νερό με το χέρι σου ανάμεσα στα πόδια σου.
Good reason
: Αυτή η στάση είναι ιδανική για τις γυναίκες που έρχονται δύσκολα σε οργασμό. Εκείνος θα έχει πρόσβαση στο σημείο G, ενώ το νερό που πέφτει πάνω σου θα σε ερεθίσει ακόμα περισσότερο. Ταυτόχρονα με τα κορμιά σας τυλιγμένα σφιχτά στη μπανιέρα μπορεί να σφίγγει το στήθος σου και να μπαίνει από πίσω σου με ένταση. Πες του να σαπουνίσει τα χέρια του και να τα αφήσει να κυλήσουν σε όλο σου το σώμα.

 
Face to face
Στάθειτε πρόσωπο με πρόσωπο και μπλέξτε τα μπούτια σας. Εκείνος θα κάτσει στην μπανιέρα με τα γόνατα λυγισμένα το ίδιο και εσύ. Όταν μπει μέσα σου, τύλιξε τα πόδια σου στα πλευρά και ανέβα πάνω του όσο περισσότερο μπορείς. Είναι μια στάση που και οι δύο μπορείτε να δίνεται το ρυθμό.
Good reason
: Είναι μια αρκετά ρομαντική στάση αφού έχετε συνεχώς οπτική επαφή. Οσο έρχεστε πιο κοντά ο ένας στον άλλο μπορείτε να φιλιέστε ή να δίνετε ελαφρές δαγκωματιές στο λαιμό.

 
Σκύψε ευλογημένη
Εκείνος ξαπλώνει στη μπανιέρα με το νερό να είναι στο ύψος της μέσης του. Αν είναι πολύ ψηλός για να ισιώσει τα πόδια του μπορεί να τα λυγίσει. Βάλε ένα μαξιλάρι στην πλάτη του. Μετά κάτσε πάνω του ανάποδα και γλύστρα αργά στο πέος του. Σκύψε μπροστά ώστε να ξεκουράζεσαι στις παλάμες σου. Εκείνος σε κρατάει από τον πισινό όσο εσύ τον καβαλάς.
Good reason
: Μ’ αυτή τη στάση ελέγχεις την ταχύτητα και το βάθος της διείσδυσης για να πάρεις το maximum της απόλαυσης. Οπως είπαμε και πιο πάνω μπορείς να τον βάλεις να σαπουνίσει τα χέρια του και να σε χαϊδεύει από πίσω.

 
Επιπλέοντας
Γεμίστε την μπανιέρα στο φουλ και εσύ στερέωσε το κορμί σου στην άκρη της, αν η μπανιέρα έχει αρκετό χώρο για να το κάνεις (είναι εκεί συνήθως που ακούμπαμε τα σαμπουάν και τα αφρόλουτρα). Ανασήκωσε το σώμα σου και τεντώσου, εκείνος θα σε βοηθήσει να επιπλεύσεις στο νέρο. Θα πρέπει να είναι γονατισμένος και να σε κρατήσει από τα μπούτια σου. Αυτή ή στάση μοιάζει αρκετά με εκείνη «της ακρης του κρεβατιού». Θέλει αρκετή προσοχή γιατί εδώ βασίζεσαι κυριολεκτικά στα χέρια του.
Good reason
: Το να επιπλέεις θα δώσει επιπλέον ελαστικότητα στην λεκάνη σου. Μπορείς να πειραματιστείς με αεροβική στο νερό, κάτι που δεν θα μπορούσες να κάνεις στο πάτωμα.

 
Αγκαλιά στη μπανιέρα:
Αν η μπανιέρα σας έχει σκαλοπάτακι τότε μπορείτε να δοκιμάσετε και αυτό: Ξεκίνα με εκείνον να κάθεται στην μπανιέρα με τα γόνατα του λυγισμένα και τα πόδια του ελαφρώς ανοιγμένα. Για πιό άνετα μπορεί να κάτσει με τα χέρια του ακουμπισμένα πίσω. Εσύ κάτσε πάνω στο πέος του και βάλε τα χέρια σου στους ώμους του για να στηριχτείς. Κράτα τα γόνατα σου λυγισμένα όσο κουνιέσαι πάνω κάτω και μπρος πίσω.
Good reason
: Εδώ υπάρχει χώρος για παιχνίδι με τη λεκάνη, κάτι που σου δίνει την ευκαιρία να φτάσεις σε κλειτοριδικό ερεθισμό αφού η κλειτορίδα τριβεται όταν ακουμπάει στο πάνω μέρος του πέους. Εκμεταλλεύσου το γεγονός ότι είσαι από πάνω παίζοντας με τις θηλές του, χαϊδευοντάς τις κυκλικά με τα δάχτυλα σου.
Αρκετοί το θεωρούν κάπως δύσκολο να το κάνουν μέσα στην μπανιέρα, αν και σε δεκάδες ταινίες το έχουμε δει να γίνεται μια χαρά!
 

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas