Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

WoW: Cataclysm - Rise of the Zandalari

Το νέο τεράστιο patch φέρνει τα πάνω-κάτω στο παιχνίδι
Την Τετάρτη, η Blizzard Entertainment έκανε διαθέσιμο το νέο patch του World of Warcraft, υπ’ αριθμόν 4.1. Το πολυαναμενόμενο update περιλαμβάνει πολλές προσθήκες στο gameplay του τίτλου, όπως τα Dungeon Finder: Call to Arms, Guild Finder και Guild Challenges.
Επίσης, φέρνει δύο νέα Heroic dungeons για πέντε level 85 χαρακτήρες. Πρόκειται για νέες εκδόσεις των Zul'Aman και Zul'Gurub, που στο παρελθόν ήταν raid dungeons 10 παικτών ή περισσοτέρων σε χαμηλότερο level. Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι, εκτός των άλλων, φέρνει και πολλές αλλαγές στην ισορροπία του τίτλου.
Οι Guild Challenges είναι εβδομαδιαίες προκλήσεις που καλούνται να ξεπεράσουν τα guild, για να κερδίσουν guild experience, achievements και, φυσικά, χρυσό. Στο πάνω μέρος του guild interface panel θα βρείτε ένα νέο τμήμα, το Guild Challenges, χωρισμένο σε τρεις κατηγορίες, που περιλαμβάνουν τις Dungeons, Raids και Rated Battlegrounds. Αν η συντεχνία σας πληρεί τις προϋποθέσεις για το κάθε Guild Challenge, θα μπορείτε να το δείτε στο εν λόγω panel.
Ο Guild Finder είναι ένα νέο σύστημα ειδικά σχεδιασμένο, ώστε να κάνει την αναζήτηση συντεχνίας μια πολύ εύκολη υπόθεση. Οι αρχηγοί συντεχνιών και οι παίκτες που ψάχνουν να βρουν συντεχνία, θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το νέο σύστημα για να συναντήσουν ο ένας τον άλλο και να αρχίσουν την επικοινωνία, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε μια ευημερούσα ένταξη.
Τέλος, το Dungeon Finder: Call to Arms πρόκειται για ένα ολόφρεσκο σύστημα, που προορίζεται για να μειώσει την ώρα που περιμένετε για να βρείτε γκρουπ για κάποιο dungeon, δίνοντάς σας περισσότερες ανταμοιβές. Για να έχετε τη δυνατότητα απόκτησης περισσότερων ανταμοιβών, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το σύστημα μόνοι σας, διαλέγοντας το ρόλο που ζητάει την προκειμένη στιγμή το Guild to Arms και, φυσικά, να σκοτώσετε το τελευταίο αφεντικό του dungeon. Κάθε φορά, που το καταφέρνετε αυτό, θα κερδίζετε μια τσάντα, η οποία μπορεί να περιέχει χρυσό, πολύτιμες λίθους, Flasks/ Potions, ένα pet και ένα σπάνιο mount.


gameover.gr

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas