Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Η Shakira των ονείρων μας!...(pics-vid)

H Κολομβιανή σταρ, Shakira, εκπλήσσει ευχάριστα όσους έχουν παρακολουθήσει το νέο της video clip με τίτλο, ''Rabiosa'', στο οποίο χορεύει αισθησιακά σε ένα στύλο.

Λίγες μόλις ημέρες μετά την αποκαλυπτική ...
εμφάνιση της Rihanna στην περιοδεία της στο Miami, η Shakira έρχεται να κλέψει τις εντυπώσεις και να προκαλέσει τα ανδρικά αλλά και τα γυναικεία βλέμματα.

Κινείται αισθησιακά στο χώρο και χορεύει με απόλυτη ευκολία πάνω σε ένα στύλο, φορώντας ένα μικροσκοπικό σετ μαύρων εσωρούχων και ψηλοτάκουνες γόβες. Η φαντασία δεν οργιάζει, καθώς λίγα μένουν ακάλυπτα!



Οι χορευτικές της κινήσεις αναδεικνύουν το καλογυμνασμένο της κορμί και αποδεικνύουν, για ακόμη μία φορά, το πόσο ευλύγιστη μπορεί να είναι. Άλλωστε, το κούνημα των γοφών της, είναι εκείνο που την έκανε διάσημη σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η 34χρονη τραγουδίστρια είναι μία από τις πιο ποθητές γυναίκες του κόσμου και εκμεταλλεύεται κάθε περίσταση για να ενισχύσει αυτή τη διαπίστωση. Με απόλυτα δελεαστικές και ερωτικές κινήσεις ξεσηκώνει τα πλήθη και προκαλεί απανωτά ''εγκεφαλικά'' στους πιστούς θαυμαστές της.



Ερωτική και σαγηνευτική, δε θυμίζει σε τίποτα εκείνο το αθώο κορίτσι που τραγουδούσε, στα πρώτα του βήματα, ''Whenever, Wherever''.
H Κολομβιανή σταρ, Shakira, εκπλήσσει ευχάριστα όσους έχουν παρακολουθήσει το νέο της video clip με τίτλο, ''Rabiosa'', στο οποίο χορεύει αισθησιακά σε ένα στύλο.
Λίγες μόλις ημέρες μετά την αποκαλυπτική εμφάνιση της Rihanna στην περιοδεία της στο Miami, η Shakira έρχεται να κλέψει τις εντυπώσεις και να προκαλέσει τα ανδρικά αλλά και τα γυναικεία βλέμματα.
Κινείται αισθησιακά στο χώρο και χορεύει με απόλυτη ευκολία πάνω σε ένα στύλο, φορώντας ένα μικροσκοπικό σετ μαύρων  εσωρούχων και ψηλοτάκουνες γόβες. Η φαντασία δεν οργιάζει, καθώς λίγα μένουν ακάλυπτα!

Πλέον είναι μία γυναίκα που δε ντρέπεται για το σώμα της, ξέρει τα δυνατά της σημεία και τα αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο.

Συνειδητοποιημένη, μετά από αρκετά χρόνια ψυχανάλυσης, νοιώθει περήφανη για το σώμα της, αφήνοντας όλες τις υπόλοιπες να αναρωτιούνται πού βρίσκεται το ψεγάδι.



Μπορεί η Rihanna να ήταν αποκαλυπτική, η Shakira όμως την ξεπέρασε πραγματοποιώντας την πιο σέξι της εμφάνιση τα τελευταία χρόνια.
news247

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas