Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

10 Φανταστικοί Υποβρύχιοι Χώροι

The Shark Reef and Aquarium at Mandalay Bay

Η Shark Reef και το Ενυδρείο στο Mandalay Bay είναι μια εξαιρετική βιτρίνα για ενήλικες και παιδιά όλων των ηλικιών.







Bali Underwater Wedding

Το Μπαλί είναι το πιο όμορφο και ειδυλλιακό μέρος για να κανονίσετε το γάμο σας. Το τροπικό κλίμα με την μυστικιστική ατμόσφαιρα του «Το νησί των θεών " κάνει το Μπαλί την ιδανική τοποθεσία για ένα γάμο ή ένα μήνα του μέλιτος.
image

Vanuatu's Underwater Post Office

Βανουάτου Υποβρύχιο Post Office,βρίσκεται κοντά στο Πορτ Βίλα, έχει γίνει γρήγορα ένα από τα πιο πολυσύχναστα ταχυδρομεία για καρτ ποστάλ στον κόσμο!
image

Utter Inn

Στη λίμνη Mälaren στο Västerås, Σουηδία, φιλοξενείτε το πολύ γραφικό, αλλά και όμορφο αυτό σπίτι!
image

Serpent Slide at Atlantic Paradise

Στο φίδι Slide (που βρίσκεται στο Atlantis Paradise Resort, Μπαχάμες), οι επισκέπτες ταξιδεύουν με ένα σωλήνα σε υψηλές ταχύτητες μέσα από το σκοτάδι του πυρήνα των Ναών Μάγιας
image

Grenada's Underwater Sculpture Park

Γνωρίστε το πρώτο Πάρκο Γλυπτικής στη Γρενάδα. Βρίσκεται στην Molinere Bay, τα αρχικά γλυπτά έχουν σχεδιαστεί από τον Βρετανό γλύπτη Jason de Caires Taylor, ο οποίος εργάζεται σε ένα παρόμοιο έργο στα ύδατα γύρω από το Κανκούν.
image

Jules' Underwater Lodge

Αυτό που ξεκίνησε ως Ερευνητικό Εργαστήριο στο Key Largo,της  Florida, είναι τώρα ένα Υποθαλάσσιο καταφύγιο(αν και εξακολουθεί να έχει την πλήρη λειτουργία ως Marine Lab). Για να κατέβει κάποιος πρέπει να κάνει βουτιά κάτω στα 21 πόδια μέσα σε μια λιμνοθάλασσα από μαγγρόβια με εκπαιδευμένους επαγγελματίες που σου δείχνουν το δρόμο.Το κατάλυμα διαθέτει κοινόχρηστη αίθουσα για να κρατήσει τους επισκέπτες,οι οποιοι επίσης  μπορούν και να διασκεδάσουν.
image

Red Sea Star Restaurant

Το Red Sea Star έχει δεχθεί εκτενή κάλυψη σε όλο τον κόσμο από την ίδρυσή του, κυρίως λόγω της μοναδικής ιδέας στην οποία βασίστηκε ,στην εξαιρετική διαδικασία κατασκευής του,τον συναρπαστικό εσωτερικό του σχεδιασμό και το γεγονός ότι πρόκειται για ένα "πράσινο" έργο, που συμβάλλει βαθύτατα για τη διατήρηση του κοραλλιογενούς υφάλου που το περιβάλλει.
image

Poseidon Undersea Resort

Δίνοντας στη φράση "Under the Sea" μια εντελώς νέα έννοια, η Poseidon Undersea Resort ($ 15.000 και πάνω) σας επιτρέπει την ανάπαυση κάτω από τα κύματα σε ένα δωμάτιο που ως επί το πλείστον είναι κατασκευασμένο από ακρυλικό γυαλί.
image

Hotel Conrad Rangali Island Maldives

Εάν σχεδιάζετε το ταξίδι του μέλιτος των οποίων οι μνήμες θα μείνουν χαραγμένες στο μυαλό σας για πάντα, εδώ έρχεται το βραβευμένο ξενοδοχείο Conrad Rangali στο νησί Μαλδίβες με το συναρπαστικό δωμάτιο του μέλιτος-suite για όλους εσάς τους νεόνυμφους.
image

http://a-pistefto.blogspot.com/

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas