Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Διαγωνισμός στο ίντερνετ... με γυμνές φωτογραφίες


Η Κέλυ είναι ένα πανέμορφο κορίτσι από την Πάτρα, 23 χρόνων, με απίστευτο κορμί και τέλειες αναλογίες.
Εν αγνοία της, όμως, συμμετείχε τις τελευταίες μέρες σε ένα διαγωνισμό ομορφιάς που έγινε στο Διαδίκτυο με έπαθλο 500 ευρώ, τα οποία διεκδίκησε το πρώην αγόρι της που .έστειλε γυμνές φωτογραφίες της σε μια νέα ροζ ιστοσελίδα!

Η ιστοσελίδα αυτή που βγήκε αυτές τις μέρες στον αέρα του Διαδικτύου, προαναγγέλλει ότι διενεργεί διαγωνισμούς ομορφιάς με κορίτσια που ποζάρουν γυμνά σε αποκαλυπτικές φωτογραφίες χωρίς ωστόσο να διεκδικούν κάποια διάκριση. Διότι νικητής αναδεικνύεται αυτός που έχει στείλει τις φωτογραφίες του κοριτσιού που επιλέγεται ως η πιο όμορφη! Το μήνυμα της ιστοσελίδας είναι σαφές: «Ψηφίστε το πιο όμορφο κορίτσι και αυτός που έστειλε τις φωτός θα κερδίσει 500 ευρώ»!
Το σημείωμα που συνόδευε τις σέξι φωτογραφίες της 23χρονης εκρηκτικής Πατρινιάς ανέφερε τα ακόλουθα:
«Τέλεια, αυτό το μωρό δείχνει πραγματικά κόμματος. Μακάρι να είχαμε περισσότερες φωτός της να απολαύσουμε. Είναι πραγματικά θεϊκό κορμί και πρόσωπο. Ας πάμε, όμως, στην ιστορία της.

Ο Κ.Ο την γνώρισε στην Πάτρα. Όταν τα μάτια τους συναντήθηκαν ήταν κ... από την πρώτη ματιά. Έπιασαν κουβέντα και μέχρι να τελειώσει η νύχτα την είχε ανάσκελα στο κρεβάτι. Το αρχικό του σχέδιο ήταν one night stand αλλά δεν αφήνεις τέτοιο κελεπούρι. Το πρόβλημα ήταν, όμως, ότι του δημιουργούσε ανακατωσούρες με άλλες κοπέλες που έβγαινε και έτσι την έδωσε πόδι...
Όπως και να έχει.... εμείς ευχαριστούμε... είναι για πολλά Like το μωρό»!


Βγήκε δεύτερη

Πάντως, παρά τα κολακευτικά σχόλια που απέσπασε η εντυπωσιακή Κέλυ, ο πρώην φίλος της δεν κατάφερε να καρπωθεί τα 500 ευρώ, που πολύ θα ήθελε. Κι αυτό γιατί στο διαγωνισμό που έγινε μεταξύ δέκα κοριτσιών, η Κέλυ βγήκε δεύτερη με 366 ψήφους. Την πέρασε η Στέλλα, που έλαβε 422 ψήφους. Το περίεργο είναι, πάντως, πως στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, οι συμμετοχές είναι πολλές. Και βέβαια το πιθανότερο είναι πως οι νεαρές δεν γνωρίζουν το παραμικρό για τα «καμώματα» των πρώην ή και νυν αγοριών τους!
dete.gr

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas