Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Τη μαχαίρωσε ο άντρας της ενώ κοιμόταν! Μέγεθος κειμένου Mια γυναίκα ηλικίας 44 ετών, Αλβανικής υπηκοότητας βρέθηκε το πρωί νεκρή στο κρεβάτι της στη Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας.. Όπως αναφέρει το thebest.gr ως δράστης του φονικού αναζητείται ο επίσης Αλβανικής υπηκοότητας 53χρονος σύζυγος της. Ο 53χρονος φέρεται πως την τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι την ώρα που κοιμόταν Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, το μαχαίρι έφθασε μέχρι την τραχεία στην περιοχή του λαιμού ενώ την άτυχη γυναίκα βρήκε το πρωί νεκρή, ο γιός της. Το κίνητρο του εγκλήματος δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό ενώ ο δράστης διέφυγε πεζός, καθώς στο σπίτι του βρέθηκε το μηχανάκι που χρησιμοποιούσε και το αυτοκίνητό του είναι στο συνεργείο. Η ιατροδικαστής εκτιμά ότι το έγκλημα έγινε σήμερα τα ξημερώματα, ενώ φαίνεται πως δεν προηγήθηκε κάποιο επεισόδιο μεταξύ του δράστη και της άτυχης γυναίκας καθώς τα παιδιά που μένουν στον πάνω όροφο, δεν άκουσαν τίποτα ενώ δεν υπάρχουν ίχνη από καυγά ή πάλη. Ο φερόμενος ως δράστης σύζυγος της 44χρονης αναζητείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου.

Mια γυναίκα ηλικίας 44 ετών, Αλβανικής υπηκοότητας βρέθηκε το πρωί νεκρή στο κρεβάτι της στη Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας..

Όπως αναφέρει το thebest.gr ως δράστης του φονικού αναζητείται ο επίσης Αλβανικής υπηκοότητας 53χρονος σύζυγος της.


Ο 53χρονος φέρεται πως την τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι την ώρα που κοιμόταν

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, το μαχαίρι έφθασε μέχρι την τραχεία στην περιοχή του λαιμού ενώ την άτυχη γυναίκα βρήκε το πρωί νεκρή, ο γιός της.

Το κίνητρο του εγκλήματος δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό ενώ ο δράστης διέφυγε πεζός, καθώς στο σπίτι του βρέθηκε το μηχανάκι που χρησιμοποιούσε και το αυτοκίνητό του είναι στο συνεργείο.

Η ιατροδικαστής εκτιμά ότι το έγκλημα έγινε σήμερα τα ξημερώματα, ενώ φαίνεται πως δεν προηγήθηκε κάποιο επεισόδιο μεταξύ του δράστη και της άτυχης γυναίκας καθώς τα παιδιά που μένουν στον πάνω όροφο, δεν άκουσαν τίποτα ενώ δεν υπάρχουν ίχνη από καυγά ή πάλη.

Ο φερόμενος ως δράστης σύζυγος της 44χρονης αναζητείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου.
newsit.gr

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas