Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Η διαιτησία του έφταιγε του Μουρίνιο!

Ειρωνικός και καυστικός, όπως αναμενόταν, ο Ζοσέ Μουρίνιο ο οποίος τα έχωσε στη διαιτησία τονίζοντας πως είναι αηδιασμένος που ζει σε αυτόν τον κόσμο... Ο Πορτογάλος έστρεψε ξανά τα βέλη του στη Μπαρτσελόνα και τα... σκάνδαλα!

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης...
έκανε δριμύτατη κριτική στη διαιτησία του αγώνα, όπως είχε κάνει και πριν το ματς, και στάθηκε στην αποβολή του Πέπε. Επιπροσθέτως, ο πορτογάλος τεχνικός αποκάλυψε: «Δεν ξέρω γιατί με απέβαλε. Δεν είπα τίποτα. Απλά γέλασα και χειροκρότησα την απόφασή του σηκώνοντας δύο δάχτυλα. Αν πω τι πιστεύω και πως ένιωσα, η καριέρα μου θα σταματήσει τώρα εδώ».

Εκτός από το διαιτητικό τρίο, ο Μου ειρωνεύτηκε και την Μπαρτσελόνα, αφήνοντας ξεκάθαρες αιχμές: «Απλά έχω μία ερώτηση να κάνω. Γιατί; Γιατί ο Όβρεμπο, ο Μπουσάκα, ο Σταρκ; Σε κάθε ημιτελικό τα ίδια. Μιλάμε για μία ομάδα απολύτως φανταστική. Γιατί να μην πάει στον τελικό η Τσέλσι; Γιατί η Ίντερ να περάσει από θαύμα; Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η δύναμη του Βιγιάρ (προέδρου της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου) στην UEFA ή τη UNICEF. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την προσπάθειά της. Είναι δύσκολο να συνεχίσουμε έτσι».

Φυσικά, ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν παρέλειψε να πετάξει ξανά τα βέλη του στον Πεπ Γκουαρντιόλα λέγοντας: «Ο Πεπ είναι θαυμάσιος προπονητής, όμως έχει κερδίσει ένα Τσάμπιονς Λιγκ, για το οποίο εγώ θα ντρεπόμουν με το σκάνδαλο του Στάμφορντ Μπριτζ, ενώ και φέτος αν το πάρει θα είναι το σκάνδαλο του Μπερναμπέου. Ο Γκουαρντιόλα αξίζει να κερδίσει τον τίτλο φυσιολογικά... Του εύχομαι μια μέρα να έχει τη χαρά να κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ χωρίς τέτοια γεγονότα. Χθες (Τρίτη) δεν ήθελα να δείξω έλλειψη σεβασμού, νόμιζα πως μπορούσα να τον αποκαλέσω Πεπ, όμως αν θέλει μπορώ να τον φωνάζω κ. Γιόζεπ Γκουαρντιόλα».
enimerwsi.com

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas