Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Το Europa των Ιβήρων συνεχίζεται…

Το πρώτο σκέλος των ημιτελικών της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης, γίνεται σήμερα Πέμπτη 28/4 με τις Πόρτο και Μπενφίκα να...
υποδέχονται Βιγιαρεάλ και Μπράγκα αντιστοίχως. Οι δύο ημιτελικοί είναι σίγουρα αμφίρροποι και οποιοδήποτε αποτέλεσμα δεν θα προκαλέσει έκπληξη.

ΠΟΡΤΟ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Αναμφίβολα το πιο ενδιαφέρον ζευγάρι των ημιτελικών, καθώς πρόκειται για τα μεγαλύτερα ονόματα της φάσης των «4». Οι «δράκοι» έχουν εντυπωσιάσει με τη φετινή τους παρουσία και μοιάζουν το απόλυτο φαβορί όχι μόνο για πρόκριση αλλά και για την κατάκτηση του κυπέλλου. Με τον Αντρέ Βίγιας-Μπόας στον πάγκο και με τους Φαλκάο, Χουλκ και Γκουαρίν να κάνουν ότι θέλουν σε οποιαδήποτε άμυνα μέχρι στιγμής, η ομάδα του Οπόρτο δείχνει έτοιμη για ακόμα πιο σπουδαία πράγματα.

Αντίθετα, οι Ισπανοί της Βιγιαρεάλ βλέπουν το Europa League, σαν μία ευκαιρία για διάκριση, καθώς στα εγχώρια τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα με τις Ρεάλ και Μπαρτσελόνα να κυριαρχούν. Με ένα πολύ δυνατό σύνολο και με παίκτες όπως ο Ρόσι, ο Νιλμάρ και ο Κάνι σίγουρα το «κίτρινο υποβρύχιο» αποτελεί φόβητρο για κάθε αντίπαλο. Το ποιος θα χαμογελάσει, θα το δούμε το βράδυ της Πέμπτης στο «Ντραγκάο».


ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΜΠΡΑΓΚΑ

Στον πορτογαλικό «εμφύλιο» συγκρούονται Μπενφίκα και Μπράγκα. Οι μεν «αετοί» δείχνου πολύ δυνατοί και είναι ικανοί για τα πάντα. Μεγάλο όπλο της ομάδας, το εξαιρετικό «δέσιμο» που έχουν οι παίκτες μεταξύ τους. Τα «αστέρια» του παρελθόντος (Σαβιόλα, Αϊμάρ) δείχνουν αναγεννημένα στην ομάδα της Λισσαβόνας και είναι έτοιμοι να οδηγήσουν την Μπενφίκα και πάλι στην κορυφή της Ευρώπης σε συνδυασμό με τους ανερχόμενους παίκτες όπως ο Σάλβιο αλλά και ο Καρντόζο.

Στην αντίπερα, η Μπράγκα, βρίσκεται για πρώτη φορά στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης και δείχνει ότι δεν θα αφήσει τέτοια ευκαιρία ανεκμετάλλευτη. Οι Βραζιλιάνοι, Σέζαρ, Λίμα αλλά και οι Πορτογάλοι Άλαν, Χούγκο Βιάνα και Βαντίνιο αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ομάδας –έκπληξης στη φετινή διοργάνωση.

theplayer.gr

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas