http://www.katimagiko.gr/sites/default/files/imagecache/edarticle_content/article/2011_06/diego_18611.jpgΕίναι πλέον... κοινό μυστικό πως ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση σπουδαίου ποδοσφαιριστή… στη μεσαία γραμμή και οι τελευταίες φήμες τον θέλουν να κυνηγά τον Βραζιλιάνο «μάγο» Ντιέγκο, της Βόλφσμπουργκ. Ποιοι άλλοι βρίσκονται στη λίστα με τους χαφ.
Ο 26χρονος σουπερστάρ της Βόλφσμπουργκ, Ντιέγκο, δεν υπολογίζεται από τη γερμανική ομάδα ενόψει της νέας σεζόν φέρεται σύμφωνα με φήμες που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες να βρίσκεται στο στόχαστρο του Θρύλου. Από τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, όμως αποτελεί κοινό μυστικό στην πιάτσα εδώ και εβδομάδες ότι στο Λιμάνι ψάχνονται για μεγάλο «μπαμ» αντίστοιχο ή και μεγαλύτερο από του Ριέρα πέρσι τέτοιο καιρό. Βεβαίως, αν όντως επιβεβαιωθούν οι φήμες και ο Ολυμπιακός έχει πλησιάσει ή θα πλησιάσει τον 26χρονο Βραζιλιάνο, τότε το «αγκάθι» που θα προκύψει είναι το συμβόλαιό του που ξεπερνά τα 3 εκατ. ευρώ ετησίως. Πάντως ο παίκτης έχει πάρει… γεύση από τη δυναμική του Θρύλου, όταν αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ προ ετών, φορώντας τότε τη φανέλα της Βέρντερ Βρέμης.
Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με τον Γαύρο, στη λίστα του Θρύλου βρίσκονται και αρκετοί άλλοι κεντρικοί χαφ, όχι βεβαίως αντίστοιχου βεληνεκούς. Παίκτες όπως ο 24χρονος Ιταλός Αντόνιο Καντρέβα της Πάρμα, ο 28χρονος Αλγερινός διεθνής Καρίμ Ζιανί (δανεικός στην τουρκική Καϊσέρισπορ από τη Βόλφσμπουργκ), ο 26χρονος Ολλανδός διεθνής Χέντβιγκ Μαντούρο της Βαλένθια, ο 26χρονος διεθνής Καμερουνέζος Λαντρί Ενγουεμό (ελεύθερος από τη Νανσί) αλλά και ο 24χρονος Ελβετός διεθνής Ζέλσον Φερνάντες (δανεικός στην Κιέβο από τη Σεντ Ετιέν).