Σάββατο, 18 Ιουνίου 2011

Πρόταση σε πολιτικό να παίξει σε πορνό

http://news247.gr/kosmos/paraksena/article1107619.ece/ALTERNATES/w620/weiner1230.jpgΗ πολιτική καριέρα του Άντονι Γουάνερ έχει τελειώσει μέσω Twitter… ωστόσο ο Λάρι Φλιντ του προσφέρει μια διέξοδο. Επίσημη πρόταση να παίξει σε ταινίες με... υπόθεση Μια θέση στη βιομηχανία πορνό προσφέρει ο Αμερικανός παραγωγός πορνογραφικών ταινιών Λάρι Φλιντ στον πρώην βουλευτή Άντονι Γουάινερ, ο οποίος παραιτήθηκε μετά το σκάνδαλο που προκάλεσε δημοσιεύοντας κατά λάθος ερωτικές φωτογραφίες του στο Twitter.
Ο Γουάινερ, ο οποίος ανακοίνωσε την παραίτησή του έπειτα από προτροπή του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, δέχτηκε ηλεκτρονικό μήνυμα από τον Φλιντ στο οποίο του προσφέρει μια θέση εργασίας στη διαδικτυακή ομάδα της εταιρείας του. Μάλιστα, στο μήνυμα τόνισε ότι η πρόταση δεν είναι "αστεία", ενώ του δίνει επιπλέον 20% μισθό σε σχέση με όσα έπαιρνε ως βουλευτής.
Σύμφωνα με τον παραγωγό, "η παραίτηση του Γουάινερ είναι το καλύτερο παράδειγμα για τις αβάσιμες πολιτικές πιέσεις και την υποκρισία που διεισδύει στη Δημοκρατία μας στην Ουάσινγκτον".

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas