Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Γίνε … μάγος στην αποπλάνηση !!


Οταν η γοητεία σου δεν αρκεί να τη μαγέψεις, επιστράτευσε τις τεχνικές των ειδικών.

Για να βγείτε ραντεβού
Γίνε ο διάδοχος του υπνοθεραπευτή Paul McKenna και δώσε της «κρυμμένες εντολές».
Η τεχνική: Τη συναντάς κατά κόρον σε διαφημίσεις, όταν ακούς φράσεις, του τύπου «γιατί να αρκεστείς στο βαμβακερό όταν μπορείς να βάλεις μετάξι;». Αυτό που καταγράφεται στο μυαλό σου με τη συγκεκριμένη διατύπωση είναι ότι έχεις τη δυνατότητα να βάλεις μετάξι. Αν λοιπόν της πεις «γιατί να μείνεις μέσα την επόμενη Πέμπτη όταν μπορείς να βγεις μαζί μου και να περάσεις καλά;», θα δημιουργήσεις στο μυαλό της την εικόνα ότι είναι έξω μαζί σου και περνάει καλά.
Η επιστημονική εξήγηση: Διαταγές και οδηγίες που διατυπώνονται με τέτοιον τρόπο, ώστε να μην ακούγονται σαν εντολές, επηρεάζουν το υποσυνείδητό της. Αυτό προκύπτει από μελέτες του Πανεπιστημίου του Harvard, καθώς φαίνεται ότι οι κρυμμένες εντολές έχουν την ικανότητα να προσπερνούν το φίλτρο της κρίσης της.
Βοnus Tip: Εκτός από γυναίκα, οι κρυμμένες εντολές ίσως σε βοηθήσουν να βρεις δουλειά. Απλώς, θυμήσου στην επόμενη επαγγελματική συνέντευξη να κάνεις τον υποψήφιο εργοδότη σου να σε φανταστεί στη δουλειά του.
Για να δείξεις ότι είσαι ο τύπος της
Γίνε ο διάδοχος του Ross Jeffries, που ειδικεύεται στο νευρογλωσσικό προγραμματισμό και είναι ιδρυτής του Speed Seduction (www.seduction.com). Το όπλο του είναι οι λέξεις-κλειδιά.
Η τεχνική: Αντί να προσέχεις μόνο το στήθος της την ώρα που σου μιλάει, πρόσεξε τα λόγια της. Επισήμανε τις λέξεις που χρησιμοποιεί κατ’επανάληψη κι αυτές στις οποίες δίνει έμφαση. Σύμφωνα με τον Jeffries, αυτές είναι οι λέξεις-κλειδιά. «Χρησιμοποιώντας τις κι εσύ θα έχεις πρόσβαση στο υποσυνείδητό της. Οταν σ’ ακούει να τις λες, θα νιώθει ότι την καταλαβαίνεις, οπότε θα σε πιστεύει περισσότερο και θα της αρέσουν περισσότερο αυτά που λες». Οσο επαναλαμβάνεις τις λέξεις-κλειδιά τόσο αυξάνεις τις πιθανότητες να προχωρήσει η σχέση, ενώ βάζεις και τις βάσεις για εξαιρετικό σεξ.
Η επιστημονική εξήγηση: Μελέτες καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι οι λέξεις-κλειδιά είναι ανεξέλεγκτες. Ετσι, ενώ μπορεί να κοντρολάρει τις εκφράσεις του προσώπου της και -έως ένα βαθμό- τα λόγια της, οι επαναλαμβανόμενες λέξεις και η λανθάνουσα γλώσσα του σώματος θα σου αποκαλύπτουν τις σκέψεις της.
Bonus Tip: Βρες τις λέξεις-κλειδιά του αφεντικού σου και χρησιμοποίησέ τις για να πάρεις αύξηση ή προαγωγή.
Για να την ερεθίσεις σε χρόνο-dt
Γίνε ο διάδοχος του γυναικοκατακτητή και συγγραφέα του βιβλίου Τhe Game, Neil Strauss. Το μυστικό του είναι το ψάρεμα.
Η τεχνική: Προκάλεσέ τη να παίξετε «θάρρος ή αλήθεια» κι ακολούθησε τις οδηγίες του Strauss: «Οταν επιλέξει “αλήθεια”, ζήτα της να σου περιγράψει τη φορά που θυμάται να έχει ερεθιστεί υπερβολικά πολύ. Παρότρυνέ τη να θυμηθεί και την τελευταία λεπτομέρεια, ώστε να αρχίσει να το ξαναζεί. Ισως τη δεις να κοκκινίζει και να αγγίζει το λαιμό της. Για να απαντήσεις στις κινήσεις της, μπορείς να κάνεις το ίδιο ή να αγγίξεις το χέρι της και να ακολουθήσεις την κίνησή του».
Η επιστημονική εξήγηση: Σύμφωνα με μελέτες, το «ψάρεμα» έχει να κάνει με τη σύνδεση λέξεων και συναισθημάτων. Αν καταφέρεις να συνδέσεις κάποιες λέξεις με τον ερεθισμό της, κάθε φορά που θα τις ακούει, θα φτιάχνεται.
Bonus Tip: Αν παθαίνεις κρίσεις πανικού στο άκουσμα ορισμένων λέξεων, μάθε να αντιστέκεσαι στο δόλωμα. Εξασκήσου ώστε κάθε φορά που τις ακούς να παίρνεις βαθιές αναπνοές, να χαλαρώνεις και να δημιουργείς στο μυαλό σου εικόνες γαλήνης κι επιτυχίας.
Για να κερδίσεις την εμπιστοσύνη της
Γίνε ο διάδοχος του ταχυδακτυλουργού Derren Brown, που χρησιμοποιεί τη λεκτική και κινησιολογική ύπνωση για να παραπλανήσει τους θεατές του.
Η τεχνική: Απόφυγε τη χρήση διφορούμενων λέξεων, εκτός κι αν τις αποσαφηνίζεις με τη γλώσσα του σώματος. Ακολούθησε τη συμβουλή του Jeffries και ρώτα την: «Εχεις συναντήσει ποτέ κάποιο άτομο που να εμπιστεύεσαι πολύ; Καθώς διατυπώνεις την ερώτησή σου, τράβα την προσοχή της πάνω σου. Απλώς, ακούμπα το χέρι σου στο στήθος σου». Το μήνυμα που θα λάβει είναι ότι το αξιόπιστο άτομο που αναζητά είσαι εσύ.
Η επιστημονική εξήγηση: Στη δεκαετία του ’50, ο Αμερικανός γλωσσολόγος Noam Chomsky επισήμανε ότι μέχρι να καταλάβεις τι θέλει να πει κάποιος με τα λόγια ή τις κινήσεις του, το μυαλό σου κάνει γρήγορες υποθέσεις. Πριν δώσεις απάντηση περνά περίπου μισό δευτερόλεπτο. Αυτός είναι ο χρόνος που πρέπει να εκμεταλλευτείς για να δώσεις στη βραδιά σου το επιθυμητό τέλος.
Bonus Tip: Αν σε επαγγελματική συνέντευξη ακούσεις το γνωστό «έχετε κάποια άλλη ερώτηση;», ζήτα να σου περιγράψουν το προφίλ του ιδανικού υποψηφίου. Καθώς σου απαντούν, κέρδισε την προσοχή τους ισιώνοντας τα γυαλιά ή τη γραβάτα σου.
menshealth.gr

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas