Σάββατο, 18 Ιουνίου 2011

Διαρρήκτες για όσκαρ! - Είχαν ρημάξει 200 σπίτια και έκαναν εξάσκηση σε πόρτες ασφαλείας!

Μια σπείρα που δεν την σταματούσε τίποτα εξάρθωσαν οι αστυνομικοί και εντυπωσιάστηκαν με την οργάνωση αλλά και τα υπερσύγχρονα μέσα που είχαν στην διάθεσή τους.

Οι 13 Γεωργιανοί είχαν κάνει περίπου  200 διαρρήξεις σε σπίτια σε όλη την Αττική.

Σύμφωνα με την Υποδιεύθυνση Ασφαλειας Νοτιανατολικής Αττικής καμία πόρτα ασφαλείας δεν μπορούσε να τους σταθεί εμπόδιο. Την παραβίαζαν με απίστευτη ευκολία.

Κι αυτό γιατί ειχαν φρονίσει να έχουν στα χέρια τους σχεδόν όλα τα είδη πόρτας και να κάνουν εξάσκηση σε αυτά. Τα δε εργαλεία τους ήταν ένα κι ένα.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ


Επίσης, τα μέλη της σπείρας είχαν διασυνδέσεις. Δηλαδή, γνώριζαν οικιακές βοηθούς από την Γεωργία που εργάζονταν σε σπίτια τα οποία γίνονταν στόχος τους.
Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εξαρθρώσουν την σπείρα κατά την διάρκεια ερευνών για μια διάρρηξη που είχε γίνει στις αρχές Μαϊου σε σπίτι επιχειρηματία στην Γλυφάδα.
Εκεί κατάλαβαν το παιχνίδι που παίζεται! Δηλαδή η οικιακή βοηθός τους είχε πει ακριβώς που είναι το χρηματοκιβώτιο, τα κοσμήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα.

ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ
'Ετσι, παρακολούθησαν την οικιακή βοηθό η οποία τους οδήγησε σε 8 κρυσφύγετα στο κέντρο της Αθήνας! Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 9 άτομα και αναζητούνται άλλοι 4.

Το εντυπωσιακό επίσης είναι οτι δεν κρατούσαν τα χρήματά τους στην Ελλάδα, αλλά είχαν λογαριασμό στην Ελβετία!
newsit.gr

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas