Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011

Οι Ελληνες προτιμούν τις αλλοδαπές!!!

Η παροιμία «παπούτσι από τον τόπο σου κι ας είναι και μπαλωμένο» φαίνεται πώς τα τελευταία χρόνια δεν ισχύει και... ιδίως στο νησί της Κω.
Η εξασφάλιση της πολυπόθητης κάρτας παραμονής είναι ένα από τα κυριότερα κίνητρα που οδηγεί όλο και....περισσότερες αλλοδαπές να παντρεύονται Ελληνες. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Βήμα της Κω», από τα στοιχεία του ληξιαρχείου προκύπτει πως το 2009 στο δήμο Κω έγιναν είκοσι γάμοι Ελλήνων με αλλοδαπές (δώδεκα πολιτικοί και...
οκτώ θρησκευτικοί), ενώ στο δήμο Ηρακλειδών άλλοι δέκα. Παράλληλα, τα στοιχεία δείχνουν ότι οι Ελληνες έχουν προτίμηση στις Αλβανίδες, ενώ ακολουθούν οι Ρωσίδες και οι Γερμανίδες.
Οι αλλοδαπές, πάντως, στην Κω ολοένα και αυξάνονται και όπως φαίνεται έχουν τον… τρόπο τους να σαγηνεύουν τους ντόπιους. Πάντως, δεν είναι μόνο οι αλλοδαποί που μένουν πλέον στο νησί και εργάζονται. Είναι και ζευγάρια που έκαναν στο παρελθόν τις διακοπές τους εκεί και εντυπωσιάστηκαν από τις ομορφιές της Κω, με αποτέλεσμα να την επιλέξουν για την τέλεση του γάμου τους.
Πρόσφατα μάλιστα, έγινε γνωστό ότι ένα ζευγάρι αλλοδαπών, το οποίο επέβαινε σε κρουαζιερόπλοιο, είχε κάνει όλες τις σχετικές προετοιμασίες και τέλεσε το γάμο του στο δημαρχείο, ενώ στη συνέχεια έκανε μια μικρή δεξίωση γάμου σε εστιατόριο της πόλης, όπου έκοψε και τη γαμήλια τούρτα.

http://dinatos.blogspot.com/

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas