Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Οι γκαφατζήδες του FBI και η Ferrari!

Όταν το 2008 το FBI κατάφερε να επιστρέψει στον ιδιοκτήτη του μια κλεμμένη Ferrari ο τελευταίος ήταν δικαιολογημένα ευχαριστημένος.
Ωστόσο η αρχική ανακούφιση του ότι θα οδηγήσει πάλι το αγαπημένο του αυτοκίνητο μετατράπηκε σε οργή καθώς ένας από τους αξιωματικούς που το οδηγούσε για να του το επιστρέψει έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε πάνω σε φράκτη.
Σήμερα σχεδόν τρία χρονιά μετά ο ιδιοκτήτης είναι μήνυσε το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, και το οδηγεί στο δικαστήριο αφού αρνήθηκε να καταβάλει 750.000 δολάρια ως αποζημίωση για την καταστροφή του.
Από την πλευρά του το Υπουργείο απάντησε πρόσφατα στην αγωγή λέγοντας ότι δεν φέρει ευθύνη όταν εμπορεύματα καταστρέφονται στα χέρια των αρχών επιβολής του νόμου.
Ήταν ο πράκτορας του FBI Fred Kingston που το πήρε από το γκαράζ της αστυνομίας με σκοπό να το επιστρέψει στον ιδιοκτήτη του στο Κεντάκι. Μαζί του ήταν και βοηθός εισαγγελέα J. Hamilton Thompson.
Ο Thompson θυμάται για το ατύχημα "Ο πράκτορας προσπάθησαν να ανακτήσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου αλλά αυτό γλίστρησε προς τα πλάγια και έπεσε πάνω στο πεζοδρόμιο μέχρι που κατέληξε πάνω σε ένα δένδρο"
Από το ατύχημα ο Thompson βγήκε αλώβητος ενώ ο πράκτορας έκανε ορισμένα ράμματα στο κεφάλι του.

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas