Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Κρήτη: Στα Χανιά οι περισσότεροι... Αγανακτισμένοι!

Για δεύτερη ημέρα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία της δημοτικής αγοράς των Χανίων οι «αγανακτισμένοι» πολίτες αλά Ισπανία, που διαδηλώνουν φιλειρηνικά για ν’αφυπνιστούν οι πολίτες απέναντι στην οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα...

Η κινητοποίηση συγκεντρώνει άτομα από όλους τους πολιτικούς χώρους κάθε ηλικίας. Οι συγκεντρωμένοι ήταν λιγότεροι σε σχέση με την πρώτη μέρα των κινητοποιήσεων  αφού έφτασαν τα 500 άτομα. Οι διαδηλωτές κρατούσαν κεριά, ενώ κάποιοι από αυτούς πραγματοποίησαν καθιστική διαμαρτυρία. Στην πλατεία βρέθηκαν πολίτες κάθε ηλικίας, ακόμα και οικογένειες με μικρά παιδιά σε καροτσάκια.

Παράλληλα στην Πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο, άνθρωποι κάθε ηλικίας συγκεντρώθηκαν με πλακατ που έγραφαν "αν όχι εμείς, ποιός; αν όχι τώρα, πότε;" και παρέμειναν μέχρι τα μεσάνυχτα.

Οι «ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ» μέσω ενός...ηλεκτρονικού ραντεβού, δημιουργούν επιτροπές ανοιχτές για όλους και αρχίζουν να διανθίζουν αυτή τη διαμαρτυρία με δημιουργικότητα και δρώμενα καθόλη τη διάρκεια της νύχτας! Η πρόσκληση είναι ανοιχτή, «ελάτε τώρα» φωνάζουν μέσα από το event τους στο facebook και ακόμα καλούν όλο τον κόσμο να είναι στο νέο ραντεβού για ακόμη μία βραδιά!
newsit.gr

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas