Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Ντίντακ ο πρώτος

Ντίντακ ο πρώτος

Μία ανάσα από την απόκτηση του Ντίντακ Βίλα βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει την καλύτερη πρόταση στον 21χρονο αριστερό μπακ, ενώ προσφέρουν και χρήματα στη Μίλαν, όπου και ανήκει, για το δανεισμό του. Τον παίκτη διεκδικούσε η Βέρντερ Βρέμης, που… απορρίφθηκε επειδή τον προόριζε για αναπληρωματικό.
Η Εσπανιόλ αισιοδοξούσε πως θα έκανε δικό της τον Καταλανό άσο, που μάλιστα είχε μεταβεί στη Βαρκελώνη, ωστόσο η «σφήνα» του Ολυμπιακού αλλάζει τα δεδομένα. Κι αυτό για οι πρωταθλητές όχι απλώς καλύπτουν ολόκληρο το συμβόλαιό του (1 εκατ. ευρώ για την ερχόμενη σεζόν), αλλά του δίνουν επιπλέον 300.000 ευρώ (1,3 εκατ. ευρώ για ένα χρόνο), ενώ προσφέρουν και ως… ενοίκιο 300.000 ευρώ στους «ροσονέρι».

Φέτος έπαιξε μέχρι τα μέσα της σεζόν σε 16 ματς της Εσπανιόλ (13 στο πρωτάθλημα και 3 στο Κύπελλο), ενώ με τη Μίλαν είχε μόλις μία συμμετοχή, στο αδιάφορο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με την Ουντινέζε. Το συμβόλαιό του με τους «ροσονέρι» λήγει το 2015.

Ενδεχόμενη απόκτηση του Ντίντακ Βίλα δεν συνεπάγεται πως εγκαταλείπεται η περίπτωση του Ιβάν Μαρκάνο, καθώς ο 23χρονος Ισπανός άσος της Χετάφε αγωνίζεται περισσότερο ως στόπερ

Βαλντές: «Έχω πρόταση από Ελλάδα»

«Υπάρχουν προτάσεις από την Ιταλία και την Ελλάδα που είναι πολύ δελεαστικές. Προτεραιότητά μου είναι να συνεχίσω στην Ισπανία, αλλά θα μελετήσω όλες τις προτάσεις με τον ατζέντη μου», δήλωσε ο Νέλσον Βαλντές. Ο 27χρονοςΠαραγουανός επιθετικός αναφερόταν φυσικά στον Ολυμπιακό, ο οποίος φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον μάνατζέρ του για τριετές συμβόλαιο με κλιμακωτές αποδοχές που ξεκινούν από το 1,5 εκατ. ευρώ και φτάνουν το 1,9 εκατ. ευρώ. Το εμπόδιο που υπάρχει για την ώρα αφορά τις απαιτήσεις της Έρκουλες, που έχει μεγάλες απαιτήσεις και ο Ολυμπιακός προσπαθεί να τις μειώσει στα 2,5 εκατ. ευρώ.

Τι είδε ο Ντάρκο

Ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς παρακολούθησε τον τελικό Κυπέλλου Μαυροβουνίου ανάμεσα στη Μόργκεν και τη Ρουντάρ έχοντας το βλέμμα του πάνω σε δύο παίκτες. Τον 22χρονο επιθετικό Πίταρ Γκρμπιτς και τον 22χρονο Ντράσκο Μπόζοβιτς που αγωνίζεται ως δεξί μπακ και μεσοαμυντικός.

Άρεσε πάλι ο Κοστάντσο

Ο Αλέκος Ράντος παρακολούθησε χθες στο «Σαντ Γιάκομπ Παρκ» τον Φράνκο Κοστάντσο στη νίκη τίτλου της Βασιλείας επί της Λουκέρνης. Ο 30χρονος γκολκίπερ κράτησε το μηδέν (3-0) και αποθεώθηκε όταν αντικαταστάθηκε στο 88’ για να πάρει το χειροκρότημα από τον κόσμο στην τελευταία του εμφάνιση με τη φανέλα του ελβετικού συλλόγου. Πλέον αναμένεται η έκθεση του Αλέκου Ράντου και φαίνεται πως η γνώμη του είναι θετική.

Ως εναλλακτικές λύσεις για τη θέση του τερματοφύλακα είναι ο Μιγκέλ Άνχελ Μογιά που παραχωρείται από τη Βαλένθια και ο Ντανιέλ Αρανθούμπια, που όμως κοστολογείται ακριβά από τη Λα Κορούνια. Για τη θέση του δεύτερου τερματοφύλακα τον πρώτο λόγο έχει ο Ελντίν Γιακούποβιτς, αλλά ίσως επικρατήσει η άποψη να αποκτηθεί ένας Έλληνας γκολκίπερ για να μην αποτελείται η τριάδα των τερματοφυλάκων αποκλειστικά από ξένους (μαζί με τον Μπάλας Μέγερι).

«Σφήνα» Φενέρμπαχτσε για Πισάρο

Ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Φενέρμπαχτσε, που έχει αποδείξει πως δεν φείδεται χρημάτων για την ενίσχυσή της, είναι ο Νταβίντ Πισάρο. Πάντως χθεσινοβραδινές φήμες ανέφεραν πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης πιθανό να συναντηθεί στο Λονδίνο, όπου θα μεταβεί για τον τελικό του Champions League, με τον Τζέιμς Πελότα, εκ των νέων ιδιοκτητών της Ρόμα.

Όσο για την υπόθεση του Κάρλος Σάντσες, ο Ολυμπιακός θα κάνει την επίσημη πρότασή του στη Βαλανσιέν για την απόκτησή του με την ολοκλήρωση του γαλλικού πρωταθλήματος στο τέλος της εβδομάδας, έχοντας ήδη συμφωνήσει με τον Κολομβιανό μέσο.

Φεύγουν τα διαρκείας

Άλλα 670 εισιτήρια διαρκείας πωλήθηκαν χθες και ήδη μετά από δύο ημέρες κυκλοφορίας ο συνολικός αριθμός καρτών που έχει διατεθεί είναι 1.190.
180moires

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas