Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Έντονες φήμες για Τζαβέλα!

Έντονες φήμες για Τζαβέλα!
Κοντά στην πραγματοποίηση της πρώτης του πρώτης του μεταγραφής ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν είναι ο Ολυμπιακός σύμφωνα με έντονης φήμες που αναπτύχθηκαν τις τελευταίες ώρες. Οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Γιώργου Τζαβέλα από την Αϊντράχτ, μετά από γρήγορες κινήσεις που έγιναν το τελευταίο χρονικό διάστημα.


Πάντως, στον Πειραιά απλώς σχολιάζουν ότι ο παίκτης είναι ανάμεσα στις επιλογές για το δεξί άκρο της άμυνας, όπως ο Ντιντάκ και άλλοι ποδοσφαιριστές των οποίων τα ονόματα δεν έχουν γίνει γνωστά.

Οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν την κάθε περίπτωση παίκτη ξεχωριστά, καταγράφοντας τα θετικά και τα αρνητικά καθεμιάς επιλογής. Σε ό,τι έχει να κάνει με το ενδεχόμενο του Έλληνα διεθνούς αμυντικού στον Πειραιά σχολιάζουν ότι ένα από τα σημεία που λαμβάνουν υπόψη τους οι διοικούντες είναι το γεγονός ότι πρόκειται για έναν Έλληνα παίκτη εγνωσμένης αξίας, και η πρόθεση της διοίκησης για εξελληνισμό του ρόστερ είναι ειλημμένη.

Στην περίπτωση του Τζαβέλλα οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να ντύσουν τον παίκτη στα χρώματά τους, αγοράζοντάς τον, ενώ στην περίπτωση του Ντιντάκ, τίθεται θέμα μόνο δανεισμού από την Μίλαν.

Ανάμεσα στις δύο επιλογές (Τζαβέλας ή Ντιντάκ) εξετάζεται και το όνομα του Μαρκάνο, ο οποίος έχει την ικανότητα να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία τόσο ως ακραίος όσο και ως κεντρικός αμυντικός.
 

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas