Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

ΠΑΤΡΑ: Οι φοιτήτριες... και το τρίο


Τι συμβαίνει όταν δύο συμφοιτήτριες διατηρούν ερωτικό δεσμό, συγκατοικούν ζώντας τον φλογερό έρωτά τους, και στην παρέα τους προστίθεται για μια περίοδο και η αδελφή της μιας από τις δύο, που έχει επίσης ομοφυλοφιλικές σχέσεις; Μα ένα καυτό ερωτικό .λεσβιακό τρίγωνο, έστω και περιστασιακά!
Κι αυτό προέκυψε με επίκεντρο την Πάτρα, πόλη που δεν θα την ξεχάσουν ποτέ οι τρεις πρωταγωνίστριες των καυτών ερωτικών συνευρέσεων. Από μια σπόντα της τύχης η Ρεγγίνα και η Κάτια βρέθηκαν στην αχαϊκή πρωτεύουσα ως φοιτήτριες. Συγκατοικώντας, αποκάλυψαν η μια στην άλλη τις ομοφυλοφιλικές τους προτιμήσεις, κι έτσι δεν ήταν παρά θέμα χρόνου να αναπτυχθεί μεταξύ τους μια φλογερή ερωτική σχέση.


Τα κορίτσια ζούσαν ανέμελα τον έρωτά τους μέχρι που έσκασε «μύτη» στην Πάτρα και η αδελφή της Κάτιας, η Μαρίνα, και έζησαν την πρωτόγνωρη εμπειρία ενός ερωτικού τριγώνου.
Την ιστορία τους αφηγείται το Διαδίκτυο η Ρεγγίνα, η οποία θέλησε να μοιραστεί και με άλλους, σαν σε μια ερωτική εξομολόγηση, το τρίο που έζησε με τις δύο αδελφές.
Αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το όνομα μου είναι Ρεγγίνα. Με την Κάτια γνωριζόμαστε τα τελευταία τρία χρόνια, όπου και σπουδάζουμε και συγκατοικούμε στη Πάτρα. Ομοφυλοφιλικές τάσεις είχα πάντα, όπως μου είχε αποκαλύψει το ίδιο και η Κάτια, γι' αυτό δεν άργησε και πολύ η μέρα που έγινε κάτι μεταξύ μας...
Η Κάτια είχε μια μικρή αδερφή την Μαρίνα, η οποία ήταν μόλις δεκαοκτώ ετών και παρθένα.. Έτσι λοιπόν εκείνο το καλοκαίρι μας επισκέφτηκε η Μαρίνα στην Πάτρα. Ήταν ένα πολύ όμορφο πλάσμα, κάπου στο 1.70, μελαχρινή με μπλε μάτια.
Βγήκαμε έξω λοιπόν το πρώτο βράδυ που ήρθε η Μαρίνα. Ομολογουμένως είχαμε πιει αρκετά και οι τρεις. Μπαίνοντας στο σπίτι η Κάτια άρχισε να με φιλάει και με τράβηξε στο δωμάτιο της. Με έγδυσε και άρχισε να με χαϊδεύει στο στήθος, στο λαιμό και....»!
Ακολουθούν καυτές περιγραφές από τις περιπτύξεις των τριών κοριτσιών που ξεκίνησαν από εκείνο το βράδυ και θα τους μείνουν αξέχαστες, αφού ήταν μόνο η αρχή για το ερωτικό τρίγωνό τους.

«Κοιμηθήκαμε όλες μαζί αγκαλιά ως το πρωί. Η Μαρίνα έμεινε όλο το καλοκαίρι στην Πάτρα» καταλήγει η Ρεγγίνα, αφήνοντας στη φαντασία του καθενός το τι ακολούθησε για καιρό στα κρεβάτια των κοριτσιών.

date.gr

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas