Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Γενική πρόγνωση καιρού για Δευτέρα 02/05/2011


Παροδικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές το πρωί στην Ήπειρο και το μεσημέρι στα ορεινά της Μακεδονίας περιμένουμε τη Δευτέρα 2 Μαΐου 2011. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από τη Βόρεια Αφρική.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 24 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, από 12 έως 24 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 12 έως 26 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 13 έως 27 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα και από 16 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι με εξαίρεση το Νότιο Αιγαίο όπου θα πνέουν δυτικοί μέτριοι έως ισχυροί. Από το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους –νοτιοανατολικούς μέτριους. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τοπικά νοτιοδυτικοί μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 24 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις κατά περιόδους περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 22 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι.
meteo.gr

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas