Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Πως θα την φτάσεις σε οργασμό σε μόλις 15 λεπτά

Γίνεται να τη φέρεις σε οργασμό σε μόλις ένα τέταρτο; Μόνο του σπανού τα γένια δεν γίνονται... Αν έχεις μόνο 15 λεπτά στη διάθεση σου προλαβαίνεις να την ανάψεις και να τη σβήσεις...

Στόμα με στόμα: Αφιέρωσε 3 λεπτά στα φιλιά. Εκείνη θα χαλαρώσει και θα αρχίσει να "ανάβει". Μην περιοριστείς μόνο στο στόμα της. Φίλα την και στο λαιμό ενώ παράλληλα μπορείς να αρχίσεις να της βγάζεις κάποια ρούχα.


Πείραξε την: Το στάδιο των 2 λεπτών. Είναι σχεδόν γυμνή. Μην της βγάλεις ακόμα όλα τα ρουχα. Είναι σημαντικό να μην την αγχώσεις. Βγάλτης το σλιπάκι και βάλε τα δάχτυλά σου στο παιχνίδι. Κούνα τα αργά και κυκλικά μέσα στον κόλπο της. Οι γυναίκες λατρεύουν τους άντρες που ξέρουν να δουλεύουν τα χέρια τους.


Με τα δάχτυλα: Με το ένα χέρι σήκωσε της την κουκούλα της κλειτορίδας της. Βάλε το ένα δάχτυλο στο περιναίο. Όταν αισθανθείς τις προοργασμικές συστολές, θα ξέρεις ότι βρίσκεσαι στο σωστό σημείο. Για όλο αυτό θα πρέπει να αφιερώσεις 3 λεπτά.


Διείσδυση: Άρχισε να μπαίνεις μέσα της. Ξεκίνα με την κλασική ιεραποστολική στάση και μετά τραβήξου λίγο πίσω, ώστε η βάση του πέους σου να ακουμπά την κλειτορίδα της. Κινήσου έτσι, ώστε το πέος να κάνει απαλό μασάζ στην κλειτορίδα της. Επανέλαβε τις κινήσεις για 6 λεπτά.


Συνέχισε την καλή δουλειά: Το τελευταίο λεπτό πριν την έκρηξη. Τώρα θα δαγκώνεται στα σεντόνια… Εσύ συνέχισε τη διείσδυση για να τη φτάσεις σε οργασμό.





Υ.Γ. Δεν λέμε να κρατάς χρονόμετρο όλη αυτήν την ώρα αλλά απλά να οργανώσεις τις κινήσεις ώστε η επαφή μαζί της να τα περιέχει όλα...
crazygreekblogger

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas