Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο «Νησί»!

Ετοιμαστείτε γιατί το επεισόδιο που έρχεται στο «Νησί», θα σας κόψει κυριολεκτικά την ανάσα.

Η βάφτιση της μικρής Σοφίας -της κόρης της Άννας- έφτασε και όλοι περιμένουν πως και πως το χαρμόσυνο γεγονός. Παρόντες στη βάφτιση όλοι εκτός από την ίδια την Άννα, που το εθιμοτυπικό της Κρήτης την θέλει να μένει σπίτι και να μαθαίνει τελευταία το όνομα του παιδιού.


Τραγικά πρόσωπα της ιστορίας ο σύζυγος της Άννας, Ανδρέας και ο εραστής της, Μανώλης. Ο Ανδρέας θεωρητικά είναι ο πατέρας και ο ξάδερφος του, Μανώλης, ο νονός. Έλα όμως που ο παράνομος έρωτας της Άννας με τον Μανώλη καθιστούν αμφίβολο ποιος από τους δυο είναι τελικά ο πατέρας! Όπως και να΄χει, και οι δυο άντρες απολαμβάνουν τη βάφτιση της μικρής Σοφίας, ο καθένας για το δικό του λόγο.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας της Άννας, Γιώργης. Παρών στη βάφτιση, νιώθει «ξένος» σε όλο αυτό το σκηνικό πλούτου και χλιδής που συναντά. Σαν να μην έφτανε αυτό, του λείπουν όσο δε λέγεται η πολυαγαπημένη του γυναίκα Ελένη και η κόρη του Μαρία που είναι απομονωμένη λόγω λέπρας στη Σπιναλόγκα.

Μετά την βάφτιση, ακολουθεί το γλέντι, απ΄όπου δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η Άννα. Μπορεί η γιορτή να γίνεται για τη μικρή Σοφία, αλλά η Άννα είναι "αλλού". Που; στον κόσμο της, ανταλλάσσοντας καυτές ματιές με τον εραστή της Μανώλη την ώρα που εκείνος χορεύει για πάρτη της.

Τον παράνομο έρωτα θα τον καταλάβει ο Αντώνης, και θα της πει «βλέπω και ξέρω τι κάνεις». Η Άννα όμως πέρα βρέχει.

Όσο για τον Ανδρέα που κοιμάται τόσο καιρό τον ύπνο του δικαίου; Αρχίζουν να του μπαίνουν ψύλλοι στ΄αυτιά, ειδικά όταν βρει στο συζυγικό τους κρεβάτι ένα σκουλαρίκι που η Άννα φόραγε το πρωί!

Συντονιστείτε γιατί έχει να γίνει… πανικός!

Δείτε το τραίλερ του σημερινού επεισοδείου

Πηγή: ΤV ΖΑΠΙΝΓΚ

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas