Τρίτη 31 Μαΐου 2011

8 πράγματα που δεν πρέπει να πεις σε μια γυναίκα που μόλις γνώρισες


Σίγουρα έχεις σκεφτεί όλα αυτά που θες να πεις στα πρώτα σας ραντεβού, αλλά αναρωτήθηκες ποτέ τι δεν πρέπει να πεις; Ανακάλυψε 8 πράγματα που δεν θα ήθελε ν’ακούσει και κέρδισε τις εντυπώσεις.





Κριτικάρεις τους φίλους της (και εννοώ τ’αρσενικά του είδους)

Σίγουρα δεν θες να σου αποδώσει κάποια που μόλις γνώρισες τον χαρακτηρισμό «ανασφαλής». Και αυτό θα γίνει σίγουρα αν αρχίσεις να μιλάς υποτιμητικά για τους φίλους της (ειδικά αυτούς που δεν ξέρεις καλά). Ακόμα κι αν είναι κάτι περισσότερο από φίλοι, το μόνο που καταφέρνεις είναι να δείξεις ότι φοβάσαι τον ανταγωνισμό, και αυτό σε μια γυναίκα μεταφράζεται με μια λέξη: ανασφάλεια. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό και να επικεντρωθείς στο σκοπό σου.

«Θα σε πάρω το Σάββατο»

Λάθος φράση να τελειώσεις την κουβέντα σας. Μόλις σκότωσες κάθε στοιχείο αυθορμητισμού και έγινες προβλέψιμος. Επίσης μόλις έχασες την ευκαιρία να σε πάρει αυτή, πριν το Σάββατο, μιας και τώρα θα περιμένει τηλέφωνο σου και δεν θα ρισκάρει να φανεί απελπισμένη. Συμπέρασμα: ποτέ μην κλείνεις την κουβέντα σας με το επόμενο «βήμα».

Μελλοντικά σχέδια

Κι εκεί που πίνετε το ποτάκι σας και συζητάτε περί ανέμων και υδάτων σου λέει ότι λατρεύει την jazz μουσική. Κι εσύ μες τον αυθορμητισμό σου και έχοντας στο μυαλό σου κι άλλα ραντεβού μαζί της, της λες: «Κι εγώ! Έχω ένα φίλο που έχει ένα μπαράκι που παίζει jazz, να πάμε καμιά μέρα». Λάθος! Γίνεσαι πάλι προβλέψιμος και ξεχνάς ότι στις γυναίκες αρέσουν οι άντρες που είναι πρόκληση. Και δίνοντας αυτή την απάντηση είναι σαν να λες: «ναι θέλω να ξαναβγούμε, το παιχνίδι τελείωσε, κέρδισες». Μην ανοίγεις τα χαρτιά σου από τώρα.

«Με πόσους άντρες έχεις πάει;»

Αναρωτιέμαι… σίγουρα θες να ξέρεις; Κι αν η απάντηση είναι ναι, τότε το μόνο που καταφέρνεις είναι να φανείς ανασφαλής. Αν σε ρωτήσει εκείνη πρώτα, μπορείς να ανταποδώσεις την ερώτηση, αλλά σιγουρέψου. Είσαι έτοιμος για την απάντηση;

«Σου έστειλα μήνυμα τις προάλλες, αλλά δεν απάντησες…»

Πιο λάθος ατάκα να πεις δεν υπάρχει. Και όσο κι αν σου φαίνετε ασήμαντο, στο μυαλό μιας γυναίκας δεν είναι. Με το να επισημάνεις ένα αναπάντητο μήνυμα, το μόνο που καταφέρνεις είναι να δείξεις ότι σε πείραξε, και ίσως είναι λίγο νωρίς για τέτοια, και από την άλλη η ίδια νιώθει ότι προσπαθείς να την φορτώσεις ενοχές. Αρά προσπέρνα το, μην το αναφέρεις καν και προχώρα.

«Τι θες να κάνουμε απόψε;»

Όταν της τηλεφωνείς για βγείτε καλό είναι να έχεις σχέδιο. Στις γυναίκες αρέσουν οι άντρες που παίρνουν πρωτοβουλίες, ειδικά στα πρώτα ραντεβού. Άσε τις ευγένειες, κράτα το μπαλάκι, και δείξε της ότι ξέρεις και μπορείς να την κάνεις να περάσει καλά.

Ατάκες εντυπωσιασμού

Δεν χρειάζεται να προβάλεις τη θέση σου στην εταιρία, το καινούριο σου αυτοκίνητο και γενικά οτιδήποτε της δείχνει ότι θες να την εντυπωσιάσεις. Οι γυναίκες κατατάσσουν αυτούς τους άντρες στην κατηγορία: Άντρας που δεν έχει τίποτε άλλο να δώσει. Και αυτή η κατηγορία δεν σε κολακεύει καθόλου. Ακόμα και οι γυναίκες που εντυπωσιάζονται μ’ αυτά, αν δεν τα αναφέρεις, θα εντυπωσιάσεις ακόμα περισσότερο.

«Θέλω να σε φιλήσω»

Οκ. Το ακούσαμε σε ρομαντικές κομεντί αλλά εδώ δεν σινεμά. Ένας άντρας δεν ζητάει ποτέ άδεια για ένα φιλί, απλά το παίρνει. Αν είναι ευγενική μπορεί να σου δώσει την άδεια, αλλά σίγουρα από μέσα της λέει άλλα(και όχι κολακευτικά).
Men24
dailyfucks.gr

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Blogas | Bloggerized by Blogas